tiistai 5. marraskuuta 2013

Päiviä jäljellä

37 päivää
  • 1 kuukautta
  • 7 päivää
  • 21 tuntia 
Ja silloin koittaa aika jolloin meistä tulee vaimoja.
Jännää. Pikkasen alkaa perhoset hyppelemään masunpohjalla kun ajattelee. Aikaa
ei oikeasti ole enään kovin kauaa.

Mutta mitä sitten tulee asioihin mitä pitäisi ehtiä tehdä ennen tuota:
-Mekko (minulle) ostettu ja hommattu. Vielä vaatii sovittamista kotioloissa sekä asusteiden suunnittelua. Mitkä kengät, korut ja pitäisikö joku huivi hommat.
Tosiaan mekko löytyi viikonloppuna shoppailureissulla, sattumalta sellaisesta liikkeestä spritstore. Kyseessä ei siis ole mikään perinteinen juhlamekko, vaan enemmänkin arkinen ja mukava päällä sekä minun näköiseni mekko. Mutta siltikin hyvin juhlava. Väriltään valkoinen. Noin puoleen reiteen ulottua. Kuvia en siitä viitsi vielä vilautella koska haluaisin sen olevan edes jollain tapaa yllätys puolisolleni (vaikka se on sen kerran pukukopissa minun päällä nähnytkin). Mutta juhlapäivän jälkeen viimeistään ilmestyy kuva mekosta.
-Juhlavaatteet (puolisolle) en vielä tiedä mitä hän tarkalleen haluaa päällensä pukea. Mutta vaatekaupoille hän suuntaa loppuviikosta ystävänsä kanssa. Toivottavasti reissu olisi tuloksellinen.
-Kehykset Kuvaa varten, meistä otetaan "hää"kuva samana päivänä ja haluaisin rekvisiitaksi isot kehykset, mutta eipäs ole vielä mistään löytynyt.
-Kukat Minun pitäisi käydä varaamassa muutama liila gerbeera jotta saataisiin niitäkin rekvisiitaksi kuvaa varten.
-Soitto maistraattiin puoliso lupasi soittaa ja hoitaa. Tarkoitus olisi varmistaa että onhan esteettömyystodistukset tullut perille sekä kysellä vähän toimituksen kulusta (tai siitä muutamasta minuutista)
-Ruokailu viikonloppuna laitoimme puolison kanssa ruokalistat ystävillemme ja toivomme niihin vastauksia pikaisesti jotta kaaso-ystäväni pääsisi ravintolan kanssa niistä keskustelemaan.
-Sormukset ovat lähteneet kaiverrukseen ja puolison sormusta hiukka suurennetaan, lisäksi kihlasormukset ovat kiillotuksessa (hullua olla ilman sormusta, kun on tottunut monta vuotta sormusta vasemmassa nimettömässä pitämään, no onneksi kohta niitä on kaksi ja entistä kauniinpana).
 -Hääyö kotona? Hotellissa? vai missä?
-Huomenlahja APUA !!


Eli jos tässä edes oli kaikki, niin jotain pientä siis vielä tekemättä. Ensi kesän juhlista puhumattakaan.
Mutta mennään yhdet juhlat kerrallaan periaatteella. Vuoden vaihteen jälkeen sitten keskitytään niihin ISOMPIIN juhliin joihin on onneksi vielä 220 päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti