keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Nimi pohdintaa

Aikaisemmin tuolla Tekstissäni huhuilin blogini lukioita ehdottamaan blogilleni nimeä,
no homma ei mennyt ihan niinkuin piti. Itsekkin kehuskelin että laitan sivupalkkiin nimi ehdotuksia mitä itsellä on tullut mieleen ja niitä voi sieltä sitten kätevästi äänestää.
No mites kävi.
Ajattelemani nimet poks vai katosivat aivokapasiteetistani ja pää lyö nimi asian kanssa ihan tyhjää.
Joten päätin asian jäädä hautomaan, mutta siis jos jostain kummasta sinulle iskee joku hyvä idea mieleen, niin ehdota ihmeessä, nyt tai jatkossa.

Nimi asian tiimoilta vihjasin yllätyspalkinnosta. Ja sen todella haluaisin jollekkin lähettää.
Katsotaan saisinko elämäni ensimmäisen blogi-arvonnan käynnistettyä vaikka lähi päivinä.
Jotain pieni muotoista vain, piristystä ja mukavaa vaihtelua minunkin blogiini.
Katsotaan katsotaan.

Nyt kaivan itseni sohvan nurkkaan.
Flunssa hyökkäsi kimppuuni vaikka olenkin salaa mielessäni tuuletellut ettei tänä vuonna ole vielä poskiontelontulehdus hyökännyt kimppuuni.
Nyt niistän ahkerasti, kaivan Sarvikuonon kaapista ja keittelen illan teetä, niin ja ne villasukat ja sipulit nenään eiku miten se meni?
Villasukat jalkaan ja sipulit tyynyn alle.
3 kommenttia:

 1. Tuon takia mie aina kirjotan kaiken ylös :D Miun kultakalan muisti ei riitä kovin monen asian muistamiseen. Ainakaa kovin pitkään :) Mie yritän viel kuumeisesti jatkaa tätä miun mietintää! Laitan heti ideoita jos vaa keksin :) Pitää selailla siun blogia taaksepäin ja yrittää saaha kuvaa et mistä tykkäät ja mitkä asiat liittyy siuhun ja tähä blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä liikaa mieti, vaikka iloinen olenkin että joku vaivaa päätään tällä asialla. Itse olen miettinyt vaihtoehtoja ja yksi pyörähti tänään mieleen.. Elämän lanka, mutta onko se aika yleinen?

   Poista
  2. Tuo on kyllä aika hyvä nimi ja kuvaa hyvin siun blogia :) Elämän lanka- blogi taitaa kyllä jo olla (näin nopean googlaustulosten jälkeen katsottuna) mut tuohonhan vois lisätä jotakin? Siis joku adjektiivi, esim elämän punainen lanka, tai jotain? Enkä mie liikoja mieti, haluun vaa yrittää auttaa :)

   Poista