keskiviikko 16. lokakuuta 2013

No koskas???

Niinhän siinä epäilin käyvän.
Nyt kun muutamalle olen jo uskaltanut hehkuttaa että tässäpä sitä ollaan Rekisteröimässä parisuhde muutaman kuukauden päästä. Niin jo satelee kysymyksiä, että no koskas niitä lapsia sitten tulee?
No koskas sitten?


Asiasta on paljon puhuttu puolison kanssa. Ja molemmilla on toiveena joskus saada perheeseemme lapsi(a), mutta milloin, niin siihen en osaa vastata.
Tykkään lapsista paljon ja viihdyn heidän seurassaan. Uskon vieläpä että pärjäänkin niiden kanssa aika mallikkaasti, mutta en tunne tarvetta vielä saada sitä omaa lasta. 
Kummilapset ovat oiva apu tämän hetkiseen lapsen kaipuuseen. 

Vauvakuumeilua on ollut havaittavissa jo vuosia sitten. Silloin ihan oikeasti suunnittelin jo asiaa vakavastikin. Sitten oli muutaman vuoden tauko, ajatuskin omasta lapsesta tuntui kovin vieraalta. Viime aikoina minulla on ollut vauvakuume aaltoja. Saatan hipsutella vauvanvaatteita kaupassa tai tuijotella raskaana olevia naisia, toisinaan suunnittelen nimeä ja huoneen sisustusta. Toisinaan vietän tunti tolkulla aikaa lueskellen vauva- blogeja mutta sitten kun alkaa pohtia syvemmin… Vauvakuume ei taidakaan olla vielä kauhen vakavaa.
No koska kysymyksiä tulevasta perheenlisäyksestä on kyselty puolin jos toisin, keskustelimme asiasta puolisoni kanssa. Puolisoni on minua vanhempi, niin olen halunnut kuunnella hänen tunteitaan ja toiveitaan tässä asiassa. Puolisoni vastasi hyvin selvästi ”minulla on juuri nyt hyvä näin”.
Ja sitä samaa olen vastannut utelijoille.
Uskon kuitenkin vahvasti että vauvahaaveet kasvavat pikku hiljaa, ja jossain vaiheessa asiassa edetään, mutta nyt on hyvä näin. 

6 kommenttia:

 1. Hei! Voitit kolme bambulankakerää arvonassani! Laitathan sähköpostiini maija86@windowslive.com osoitteesi ja lankojen väritoiveet! Blogistani löydät linkin Novita bambun värivalikoimaan! Onnea! :)

  http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2013/10/bambulankojen-uudelleen-arvonta.html

  VastaaPoista
 2. Ihmiset ei vaan aina tajua, että lasten hankkiminen on yksi niistä asioista, joista ei liikaa kannattaisi udella tai asiaa kommentoida. Lasten hankkiminen on kuitenkin iso päätös, joka vaikuttaa teidän koko loppuelämään. Siksi onkin tärkeää tehdä tai olla tekemättä asioita juuri sellaisella aikataululla, kun itsestä tuntuu hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan oikeassa, ja kun naisparina lapsia hankkii niin se ei ole ihan vain siitä hankkimisesta kiinni vaan myös paljon muustakin.

   Poista
 3. Kuulostaa viisaalta ratkaisulta sanoa utelijoille asia suoraan juuri niin kuin se on. Eiköhän se pikku hiljaa vaienna ne innokkaimmatkin utelijat. Ainakin toivottavasti.. :)
  Ja toisaalta, ihanaa etteivät ihmiset ympärillä ajattele, että naispari ei edes lapsia hanki. Itse olen törmännyt tähänkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta. Moni ei ehkä tule ajatelleeksi naispareja vanhempina. Mutta ihanaa että sellaisiakin perheitä alkaa olla jo yhä enemmän :)

   Poista