25-30 kpl
5,5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 kananmuna
250 g voita
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
1tl leivinjauhetta
1.
Sekoita jauhot, sokeri, keltuainen ja paloiteltu pehmeä voi
yleiskoneessa.
Sekoita taikinaksi ja jaa kahteen osaan. Mausta
toinen osa kaakaojauheella ja toinen osa vaniljasokerilla.
Laita
taikinat jääkaappiin lepäämään noin puoleksi tunniksi
2. Kauli vaalea
taikina jauhotetulla pöydällä, kauli tummataikina saman kokoiseksi ja laita vaalean taikinan päälle
3. Rullaa taikina pötköksi kuten kääretorttu.
(pötköt voi laittaa hetkeksi pakkaseen, näin leikattu pinta jää siistimmäksi)
Leikkaa pötköstä viipaleita
ja muotoile ne pyöreiksi kekseiksi leivinpaperin päälle pellille
4. Paista 200 asteessa kymmenisen minuuttia. Jäähdytä ritilällä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti