sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Messu antia...

Kävimme eilen messukeskuksessa, jossa järjestettiin mm. käsityö-, lemmikki-, luomu-ja lähiruoka ja lapsimessut. Olen käynyt kyseisillä messuilla jo useampana vuotena ja joka vuosi huomaan pettyväni enemmän. Mielestäni tämän vuoden messut oli todella kuivunut kasaan. Lapsimessu puolella vilinää riitti ja paljon esittelijöitä, mutta mitä tulee käsityöpuoleen, niin tilanne on aivan toinen. En tiedä, onko messupaikka pienyrittäjille niin kallis, etteivät he enää osallistu kyseisiin messuihin. Järkytyin kuinka vähän käsityöpuolella oli esittelijöitä. Suoraan sanottuna käsityöpuolelta ei tarttunut mitään uutta, kivaa ideaa eikä materiaalia mukaan. Ainoa mitä messuilta lähti mukaan, oli muutama koiranlelu ja muutama avaimenperä.

Noh, ehkä yritän muistaa ensivuonna tämän vuoden tunnelman ja jättää vaikka messut väliin. Koska 16e maksava lippu on kyllä aika kohtuuton jos tarjontaa ajattelee. Toki lapsiperheet saivat varmasti paljon irti lapsimessu puolelta. Mutta tämä oli minun mielipide, toivottavasti sinä sait messuista enemmän irti jos siellä vierailit.
Ja etten ihan valehtele, niin tarttu mukaan näitä ihania namusia: 
Näitä tuli ostettua joskus joulumarkkinoilta ja oli niiiiin hyviä, että pakko oli ostaa ihan kolme pussia kun nyt kerran löytyi.

2 kommenttia:

  1. Heippa, ensi kertaa löysin blogiisi, ja törmäsin heti tähän messuaiheeseen. Aivan samoja mietteitä pähkäilin itse messuilla käydessäni! Muutama juttu tarttui itselle mukaan, mutta köyhää oli anti. Tyhmää. Toivottavasti tulevaisuus ei kutista niitä entisestään! Mutta hyvä, että sait edes karkkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit kurkkaamaan blogiani. Pitää vain tosiaan toivoa messujen vielä nousevan uudelle tasolle :)

      Poista