lauantai 2. maaliskuuta 2013

Muistikirja maaliskuu 2.

Aamu alkoi tänään aikaisin, syystä että puoliso lähti työhaastatteluun antamaan näyte työvuoroa ja minä yritin vielä siihen aikaan nukkua, nukahdinkin reiluksi tunniksi vielä, mutta sitten luovutin. Kurkkasin kelloa. Kello oli 06:20 ja arvata saattaa, kännykän netin kautta unisena jo selailin tämän päivän aihetta Hupsistarallaa blogista. Maltoin kuitenkin heräillä rauhassa, käyttää koirat ulkona ja antaa aivonystyröiden herätä rauhassa. Mutta sitten innostus vei voiton:
Aiheena siis esitellä itsensä ja tässä minun esittelyni:
Jo tässä vaiheessa projektia huomaan itsennäni ongelman. Ideoita olisi pää täynnä, mutta minkä niistä valitsisin. Tänäänkin oli monta ajatusta miten esittelyn itsestäni suorittaisin.  Aluksi toinen idea tuntuu paremmalta kuin toinen, ja kohta taas mietin että olisiko se toinen ollut sittenkin parempi.
No päätin antaa armoa itselleni, hei tämä ei ole mikään "virallinen" päättötyö eikä tästä saa arvosanaa, tämän pitäisi olla hauskaa ja ihan vain itseä varten (ja ehkä pikkaisen myös teille blogini lukijat). Nyt siis jatkan rennoin ottein, ilman stressiä :)

Ulkona paistaa aurinko, nautitaan lauantaista.

5 kommenttia:

 1. Tuostahan tuli kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) Hauskaa tuota oli tehdä, vanhoille lehdille tuli uusi tarkoitus.

   Poista
 2. Moikka! Tulin vastavierailulle ja kiittämään kommentista. Tuo ideoiden runsaudenpula on minullekin tuttua. Taitaa olla kaikille. ;)

  VastaaPoista