perjantai 1. maaliskuuta 2013

Jotain uutta

Nimittäin, Minä päätin osallistua Hupsistarallaa- blogin haasteeseen (tarkemmin jos kiinnostaa, käy toki kurkkaamassa ja vaikka osallistumassa)
Kyseessä siis Muistikirja Maaliskuu!!
Kun näin kyseisen haasteen, innostuin heti. Aluksi kauhistutti se että jokaiselle päivälle tulee oma aihe, ja mietin kuinka ehdin ne tehdä kun huomaahan sen että tämä blogin ylläpitäminenkin jää aina vain viikonlopulle. Mutta juuri siksi innostuin lisää, josko kyseinen haaste haastaisi minua myös päivittämään blogia vähän useimmin. Lisäksi olen viime ajat keskittynyt vain käsitöihin jossa olen tekemisissä trikookuteen tai langan kanssa, niin ihana päästä pitkästä aikaan tuunaileemaan, liimaamaan ja leikkaamaan ja tekemään asioita paperiaskartelun muodossa.
Tästä se lähtee...

Aluksi mietin ja pähkäilin, mihin vihkoon alkaisin tuota kokoamaan. Kiertelin Tiimarit ja ajattelin ostaa vihon, mutta mieleistä ei löytynyt. Aluksi oli liian ohutta paperia ja lopuksi tuskastuin tarjontaan niin että luovutin. Kaivelin kaappeja ja löysin nipun väripaperia. Ajattelin tehdä vihon itse, no sitten löytyikin muistikirja, jonka olen saanut 2005 äidin tädiltä sinä päivänä kun äitini haudattiin. Selailin kirjaa, jossa on vain muutama hassu merkintä ja ajattelin josko se olisi tähän Muistikirja maaliskuuhun hyvä..
Pyörittelin ja pohdin... mutta
Päätinkin sitten tehdä ihan oman. Ja tässä samalla Maaliskuun ensimmäinen tehtävä: "aloitussivu, ikään kuin otsikoksi projektillesi". Minun aloitussivu/ kansi näyttää siis tältä :)
Jännityksellä odotan jo huomista.

2 kommenttia:

  1. Ihan kansi sun muistikirjassa! Ja kauniin muistikirjankin olet tehnyt :) Jään seuraileen blogiasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos :) ja tervetuloa seurailemaan.

      Poista