sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Shoppailua ja muuta mukavaa

Tänään käytiin puolison kanssa vähän kaupoissa pyörimässä, tarkoituksena löytää molemmille uudet farkut.
Minäpä löysinkin kahdet ja vieläpä alennusmyynnistä. 
Kävi niin hyvin että kahdet farkut lähtikin mukaan yksien hinnalla. Puolisolle löytyi yllättäen ruskean sävyiset ”skeittaripöksyt”. Muuta mukavaakin tuli ostettua nimittäin vihdoinkin raaskin ostaa kauan haaveilemani Iittalan huurre kivituikun sekä leimasimia.
Olen jo kauan suunnitellut mielessäni erilaisia sisustustyynyjä ja niihin erilaisia tekstejä, nyt sitten vihdoin raaskin ostaa Sinellistä aakkosleimasimet sekä leimasinvärin joka sopii kankaalle painettavaksi. Ikeasta löytyi metritavarana halpaa kangasta ja nyt vain odotellaan inspiraatiota (lue: aikaa) että pääsen toteuttamaan suuria suunnitelmia. Ja mitä muuten kankaisiin tulee, itse ainakin olen huomannut että kankaat ovat hirveän KALLIITA, onko kukaan kanssani samaa mieltä? 
Itse vasta perehdyn näihin kangas valikoimiin ja myymälöihin pikku hiljaa, koska en vielä kauaa ole tuota ompelukonetta omistanut, mutta pikkaisen raaskitutta katsoa esim. eurokankaassa ihanaa trikoota joka maksaa 50e/kg.
No mutta ikeasta ostin ihanaa pellavan väristä kangasta 3,99metri. Katsotaan mitä siitä syntyy.

Huomenna pitäisi jaksaa mennä töihin loman jäljiltä ja illalla päästäänkin viettämään vuoden vaihdetta. Hassua että vuosi on taas pyörähtänyt ja uusi vuosi odottaa melkein oven takana. Pitäisiköhän sitä suunnitella uudelle vuodelle lupauksia, sellaisia pieniä joita olisi ihana toteuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti