tiistai 1. tammikuuta 2013

UusiVuosi


Niin kuin jokainen jo varmasti tietää, vuosi vaihtui ja nyt sitä aloitetaan vuosi 2013. Olen miettinyt pääni puhki, mitä odotuksia, toiveita ja lupauksia voisi asettaa tulevalle vuodelle. Pää on aika tyhjä.
Mennyt vuosi on ollut aika arkinen, ei suurempia murheita eikä ilojakaan. Ilon aiheita löytyy tietenkin rakkaan kummipoikani syntymästä ja suurempia suruja on rakkaan koirani päästäminen koirien taivaaseen. Muuten elämä on pyörinyt arkisesti, töitä tehdessä. Kaikkinensa jos laskee viime vuoden päiviä taaksepäin, niin totean että suhteellisen hyvä vuosi. Se mitä uusi vuosi tuo tullessaan on täysi mysteeri, odotan kuitenkin tulevalta vuodelta rauhaa ja rakkautta, kiireettömiä päiviä ystävien ja käsitöiden parissa. Edellisen vuoden aikana olen uppoutunut syvemmälle tähän ihmeelliseen blogi maailmaan ja löytänyt todella paljon blogeja joita luen päivittäin.
 Toivoisin että jonain päivänä oma blogini voisi toimia samanlaisena ideoijana tai hymyn tuojana ehkä teidänkin päiviin. Siksi uusi vuosi on muutoksen aikaa, ja näin ollen bloginikin saa sivuilleen pieniä muutoksia. Palaute ja tieto että luet blogiani, on tervetullutta. 

Nautitaan uuden vuoden tuomasta tunnelmasta
ja ei stressata sen ihmeemmin uudenvuoden lupauksista.Luvata voi joka kuukausi, vaikka vaan ihan pieniä suloisia lupauksia. 
....Lupaan, mitä sinä lupaisit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti