maanantai 17. joulukuuta 2012

3 äLLää

Lumi, Lappi ja Loma :)
Viime viikon päivät pyörähtivät niin äkkiä ohi, että hyvä kun itse pysyin perässä. Nyt sitten vietetäänkin jo joululoman ensimmäistä päivää täällä lapin (onneksi) lumisissa maisemissa. Matkaan lähdimme siis jo lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ja perillä oltiin sunnuntain puolella. Tarkoitus oli alustavasti lähteä jo aikaisemmin lauantaina, mutta lauantaiksi ajokeli ei ollut paras mahdollinen ja itse suuntasinkin päiväksi vierailemaan serkkuni ja kummipoikani luokse.
Se jos joka oli ihana reissu. Kummipoika oli kasvanut hurjasti ja oppinut paljon uusia taitoja. Aika menee niin hurjan äkkiä. Hui. Ihan harmittaa kun näkee niin harvoin, vaikka jos rehellisiä ollaan niin ehkä se on aika paljon itsestä kiinni kuinka usein sitä voisi nähdä, ei heidän luokseen ole bussilla kuin kahden tunnin matka. Mutta siis, nyt on ainakin käyty ja siltä osin hyvä mieli.

Täällä lapissa puolestaan ollaan aloitettu lomailu ihan loma tunnelmissa. Verkkarit jalassa ja sohvan nurkassa makoilessa. Ulkona on pakkasta -10 ja tuuli puhaltaa, mutta silti on ollut ihanaa käydä koirien kanssa ulkoilemassa. Tuntuu kuin täällä ilmakin olisi erilaista, jotenkin raikkaampaa ja puhtaampaa. Tiedä sitä sitten.
Tällä viikolla olisi tarkoitu pistäytyä paikallisissa käsityömyyjäisissä ja vierailla puolison isovanhempien luona ahkerasti. Ja luulempa että ruokapöydässäkin tulee viihdyttyä ihan mukavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti