perjantai 21. joulukuuta 2012

Lanka-hurmos

Iski salakavalasti.
Niin kuin olen täälläkin maininnut tuskasta joka painaa, halua aloittaa joku käsityö mutta mikä..
Unissakin olen kaiken maailman virkkauksia sun muita suunnitellut, mutta valmista niistä ei tule alkuunkaan. Matkalla tänne pohjoisen pakkaseen, lueskelin kaikenlaisia käsityö blogeja ja etsin jotain kivaa minkä haluaisin tehdä.
Noh, vaikka tämä tuska on ollut aika ahdistava, olen sen aikana saanut muutaman pikku projektin valmiiksi. Olen nimittäin virkannut pieniä pussukoita mm. meikkilaukuiksi (niistä kuva myöhemmin, kunhan palataan lomalta kotiin)
Lanka hurmos iski kun näpertelin anopin lankavarastoja, aaa-a, voi joskus varmaan minullakin on säkki tolkulla jemmassa lankoja, kaiken värisiä ja tuntuisia ihania pehmeitä keriä.
Siitä se ajatus sitten lähti. Nimittäin aloin virkkaamaan isoäidinneliöitä. Mitä niistä tulee, sitä en ihan varmaksi uskalla vielä sanoa, mutta isoäidinneliöt käy vaikka ja mihin... Itse teen Novitan puro langasta sekä reunoille Novitan harmaan sävyistä  7veljestä. Saa nähdä mitä siitä syntyy ehkä laukku kesäksi tai sitten ei...:)

Jos itsekkin innostut niin kurkkaa vaikka Novitan sivuille, siellä neliöistä on saatu aikaan niin pipo kuin kaulahuivikin, tossut sekä laukku.
Mitäs muuta niistä keksisi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti