sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Lauantai päivä matkassani

Päätinpä toteuttaa tällaisen postauksen jossa pääsee kurkkaamaan minun lauantai päivän kulkua.
Olen lukenut näitä useasta blogista ja nää on aina yhtä hauskoja. Mun lauantai koostui ihan perusLauantaista, eli melkeinpä tällä kaavalla meillä elellään viikonloppuisin.

Lauantai-aamu klo.06.15
 Lenkille, ekana vien vintiöt (Hugo ja Mörkö) ja seuraavaksi ulos pääsee rakas vanhus Willow.


Lenkkien jälkeen kahvia koneeseen ja mitäs muutakaan kun blogin päivitys ja kurkkaus muiden blogeihin. Tässä sohvalla vierähtää usein tunti jos toinenkin...

Klo. 8
Tartun itseäni niskasta.. aamupesut itselleni ja koirien harjaus..


Ja sen jälkeen alkaakin tohina...

Mulla on jäänyt tavaksi pitää lauantai aamu siivoispäivänä, silloin kuuraan vessan, imuroin, pesen lattiat ja pyyhin pölyt.. aikaa kuluu tunnin verran ja heti on kivempi olla... Siivous tahtia pitää yllä mikäs muukaan kun Antti Tuiskun musiikki..Klo.10-12
Koirien kanssa lenkille.
Tällä kertaa Hugo pääsee mun kanssa yksin reippailemaan. Kierretään 3km lenkki niin vauhdikkaasti että hiki valuu. Kotiin tultaessa mulla jo mukana perässävedettävä labradorinnoutaja.
Yksi koira kotiin lepäämään ja kaksi mukaan. Näiden kanssa mennään vähän rauhallisempaan tahtiin tällä kertaa ns. "luetaan päivän postit" .  Kotona tajuan etten ole syönyt aamupalaa, nappaan banaanin poskeen ja painun suihkuun. Sen jälkeen sallin itselleni sohva paikan ja kirjan... HEI miksi siitä ei ole kuvaa.. nooh.. luin kirjaa nimeltä Lasteni tähden- Mirjam Ali. Tositapahtumiin perustuva ja ihan liian koskettava tarina.

Klo.12.45
Puoliso saapuu töistä, ruuaksi kanakeittoa ja kuppi kahvia.
Sitten suunta Jumboon.Tällä kertaa ihan vain shoppailureissulle koska ruokaostokset hoidettiin jo perjantaina..


Shoppailut on hyvä aloittaa jäätelöllä, hih. Jumbossa oli pyöreät päivät ja sen myötä artesaanijäätelöt tarjouksessa. Pakkohan se oli.
Shoppailujen tulos. Meillä on muutama tuunattava asia täällä kotona.. Johon tartti hakea vähän tarviketta. Sekä päätettiin pitkän pohdinnan jälkeen ottaa ElisaViihde paketti. En vaan tiedä millä ajalla me tota katotaan, mutta.. ainakin siellä näkyy kaikki Jokerit pelit <3.

Klo.16.30 
Ollaan kotona ja eikun koirien kanssa lenkille. Yhdessä ku mennään lähtee koko koiralauma mukaan.
Kotona huomaan nälän hiipivän. Onneksi puoliso loihtii kaapin kätköistä vähän syötävää...
Fetaparsakaali-piirakka, lanttu-porkkana raaste ja viinirypäleitä.


Ja mä otan pakkasesta ruisleipää valmiiksi sulamaan, iltapalaksi maistuisi lämppärit.

Klo.18Käsitöitä ja leikkiä koirien kanssa.

Klo.19.30
Iltalenkit, iltapesut,iltapalat

Klo.21.00
päiväpulkassa.
Unta ei tartte hirveesti hakea.

(Innostuisko  Piponytimestä Sini kirjoittamaan päivä matkassasi postausta?
ja jos muutkin innostuu, niin vinkkaa kommenteissa niin tulen lueskelemaan.)

1 kommentti:

  1. Tää on kyl kiva idea ja hauska haaste! Mie tuun tähä mukaan :) Postauksen tekemisessä tosin voi mennä hetki. Lähen nimittäin huomenna Englantiin ja oon siellä viikon :D Toki voisin tehä siellä otetuista kuvista tämmösen postauksen, oispaha ainaki erilaine päivä mitä normaalisti :D Mut tosissaa tuun kyl tähä mukaa ja teen postauksen kunha ehin! :) Kiitos ku otit mukaa!

    VastaaPoista