tiistai 18. elokuuta 2015

#Blogisitarina

Sain tällaisen haasteen Lankahelvetin Hennalta.
Haaste vaikuttaa tosi kivalta, mielestäni on hyvä pysähtyä ja kelata blogia vähän taaksepäin.. mistä tämä sai alkunsa ja missä mennään...

Ohjeet (jotka saa kopioida myös omaan blogiinsa), tulevat tässä.
1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. 


Minun blogini:

Olin pitkään lueskellut blogeja, hyvin erilaisia ja eri aihepiirejä sisältäviä.
Käsityö-blogit kiinnosti kovasti, mutta vielä silloin en itse oikeastaan tehnyt muuta kun koruja, joten pelkistä koruista bloggaaminen tuntui hassulta. No niinpä päätin perustaa 12Tassua-blogin joka kertoo meidän koiraperheestä.


Aluksi juttua riitti, kirjoittelin koirien ympärille erilaisia juttuja. 
Mutta pikkuhiljaa ne jutut alkoi toistamaan itseään. Oli vaikea kirjoittaa koirista koska arki vei paljon aikaa ja "koirapuistometsäretkiuimareissut" oltiin jo blogissa käsitelty moneen kertaan. 
Silloin ekan kerran mietin saisinko aikaan blogin joka voisi pitää sisällään käsitöitä ja ihan vain arkista elämään. Samalla tutustuin Blogspot.comin blogi palveluun, vuosi oli 2012. 
Aiheet poukkoilivat ja käsitöitä syntyi hitaanlaisesti... 


 Meni pitkään ettei blogissani käynyt kun muutama tuttu lukemassa. Ja jankutin itselleni että tää on vain mun päiväkirja, muistoja tulevaisuutta varten. Ja olin todella iloinen kun eka tuntematon lukija liittyi blogini lukijaksi tai saatika se kun blogiin ilmeistyi ensimmäinen kommentti.


Muiden käsityöblogien seuraaminen on saanut minut rohkeasti kokeilemaan ja harjoittelemaan uusia asioita. Virkkaamiseen hurahdin ja kovasti. Koukkuamista opettelin anopin opissa ja kuteista on tullut tehtyä mattoja ja koreja. Helmiäkin olen joskus vielä pyöritellyt ja muutama korukin on eksyt blogiin asti. Sisustus juttuja ja haaveita sisustamisesta olen ottanut osaksi blogia.
Omaa elämää ja parisuhdetta olen avannut jonkin verran, silti haluan pitää itseni ainakin jonkin verran anonyyminä.. Työnikin kannalta koen näin paremmaksi..
Vaikka kaapista olen ulkona ihan melkeinpä joka saralla ;)Blogista on tullut mulle aidosti tärkeä. Tykkään kirjoitella ja ottaa kuvia.

Joskus tuntee huonoa omaatuntoa kun ei meinaa arjen ja kiireen keskellä ehtiä päivittämään ja joskus käsityökärpänen karkaa eikä puikoilta tai koukuilta tipu yhtään käsityötä. Silloin harmittaa.
Onneksi mulla aina on melkein joku projekti kesken mistä kertoa tai sitten höpöttelen omiani jos ei muuta..

Voisin sanoa että blogin kautta on auennut uusia ovia. Olen löytänyt elämään intohimon joka on käsityöt. On ilo jakaa niitä tänne, saada kommentteja ja seurata muita käsityöharrastajia.
Olen tyytyväinen jokaisesta lukijasta ja kommentista mitä blogiini tulee. Koska jos ihan rehellisiä ollaan niin aika harjoittelu asteella nää mun käsityö hommat on edelleen niin on kiva huomata että näitä silti joku käy kattomassa ja lukemassa.

Tulevaisuudessa haluaisin kehittyä bloggaajana, saada aikaan kivoja kuvia ja hyviä tekstejä. Ehkäpä joskus tavata muita bloggaajia ja saada blogini avulla joku ehkäpä vaikka kokeilemaan ensimmäistä kertaa käsitöitä.

Olisi ilo kuulla blogisitarina
Lankatarina
Helyes
Mullinmollin
 A Whole lotta happiness

1 kommentti:

  1. Heeei, kiitos haasteesta! Pitääkin tarttua tähän joku päivä, kun ehtii vähän muistella ja selailla blogia :D

    VastaaPoista