sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Pussilakana pohdintaa

Mä rakastan erilaisia pussilakanoita ja siinä samassa myös pyyhkeitä.
Musta on ihanaa kierrellä kaupoissa ja tutkia kaikkia ihania tekstiilejä.
Ja tää samainen rakkauden kohde on myös mun puolisolla, jonka seurauksena meille on kertynyt muutamat lakanat ja pyyhkeet.. hups.

Tuossa jokunen aika sitten päätettiin puolison kanssa asettaa kielto uusille lakanoille ja pyyhkeille,
ja tää kielto on pitänyt ihan tosi hyvin. Yhtään uutta pussilakana paria ei ole kaappiin tullut ängettyä eikä pyyhkeitäkään ole saapunut vaikka niitä ihanissa väreissä komeileekin kaupan hyllyillä.
Mutta...
Huomasin että muutama pussilakana meillä on mennyt jo niin huonoon kuntoon (revennyt,nukkaantunut...) joten uusille olisi kyllä käyttöä. Ja koska olemme pysyneet kiellossamme niin hyvin, voisimme ansaita palkinnon.
Päätimme kuitenkin että uusien lakanoiden pitää olla meidän mielestä ihan ne parhaat. Juuri ne mitä halutaan.. Joten nyt meidän "HALUAN" listatalla komeilee seuraavat lakanat...


Pesue/finlayson


Elefantti /finlayson
Räsymatto / Marimekko

Otso/ finlayson

 
Jos sinä saisit valita, niin missä lakanoissa näkisit parhaita unia?

4 kommenttia:

 1. Onpas kivoja lakanoita :) noista valitsisin varmasti pesueen tai elefantit :) pesue olisi sopivan neutraali väri, mutta silti siinä on jokin juttu. Ja sitten taas norsut on aina kivoja ja keltainen olisi niin kesän ja kevään väri ja toimis talvella piristykseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Pakko myöntää mutta mä taidan hankkia pesue-lakanat. Ne on oikeasti ihanat.

   Poista
 2. Muistan ku meillä oli puhetta tästä ostokiellosta! Se oli hyvä keskustelu, koska miekään en oo sen jälkeen ostanut yhtään pussilakanoita tai pyyhkeitä, vaikka aina tulee ihasteltua. :D
  Tosi kivoja oot tohon valinnut vaihtoehdoiksi, eikä niistä kyllä oo ihan helppo valita. Ehkä toi Marimekon Räsymatto tai sit toi Pesue ois mun suosikki, vaikka mitkä tahansa ois ihana vetää illalla päällensä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pesue on täällä ykkös suosikki. Saas nähdä miten käy.. K oli jo bongannut jostain luoto muumi lakanat ja haluaisi ne :D

   Poista