lauantai 4. huhtikuuta 2015

KotiPalasia: Pikkueteinen/tuulikaappi

Sanotaanko että tämä pieni eteisemme on tämän meidän koiraperheen näkökulmasta eniten harmaita hiuksia aiheuttanut kodin osa. Silloin kun muutettiin tähän, tässä eteisessä oli siivouskaappi sekä "romu"kaappi, joka vei tosi paljon tilaa eteisestä.

Elettiin sen ratkaisun kanssa kuitenkin monta vuotta. Kunnes viime talvena alettiin miettimään kaapin purkamista ja eteisen enemmän meidän tarpeisiin muuttamista... Noh se ei ollut mikään ihan helppo homma.

Aluksi puoliso purki kaapin pois. Se toi rutkasti lisätilaa. Maalattiin koko eteinen hopeamaalilla ja auts, ei ollut hyvä. Niinpä jätettiin vain yksi seinä hopeiseksi ja muut valkoiseksi.
(joka sekään ei minua aluksi miellyttänyt, kolmen koiran kura jäljet näkyvät helposti...)Sitten aloimme miettimään säilytysratkaisuja.. Eteisessä pitäisi pystyä säilyttämään kenkiä, koirien hihnoja, koirien pyyhkeet ja kakkapussit yms tarvikkeet.
Hmm..
Lisäksi eteisessä seinää pitkin menee putkisto ja vesimittari joka pitäisi pystyä vuosittain lukemaan, aiheutti mietintää että minkälaisen säilytysratkaisun siihen voisi edes hankkia.. (putkisto ja vesimittari on tällä hetkellä hienosti piilotettu villasukkakorin taakse)Löydettiin Ikeasta hauska tikashylly ja niinpä se päätyikin hetken miettimisen jälkeen meille.
Ja tuntuu että ratkaisu on ihan toimiva.
Harmaita hiuksia aiheuttaa enää sähkökaappi, johon ei löydy mistään kantta jolla peittää nuo sulakkeet jotka ei nyt minun mielestä ole kaunis nähtävyys tuossa eteisessä.Onneksi puoliso keksi että hommataan siihen taulu peittämään, liimattiin sähkökaapin alareunaan Ikean tauluhylly ja nyt vain odotellaan sopivan taulun löytymistä.. Olen yrittänyt etsiä jotain sellaista taulua/julistetta jossa olisi joku hyvä teksti joka sopisi meille.


Hyllyyn mietitään vielä mahdollisesti säilytyskoreja mm.
koirien pyykeille jotta olisi hiukan siistimmän näköinen.

 
 

Vaikka eteinen vielä hakee pikkasen muotoaan ja odottaa viimeistä silausta niin lisä tilaa saatiin ainakin. Märkien koirien kanssa kotiin tultaessa, pyyhkeet ovat käden ulottuvilla. Pitää vain hyväksyä ajatus että koiraperheessä sisustuksellisia ratkaisuja täytyy miettiä monesta näkökulmasta.
Kura on meidän kaveri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti