lauantai 18. lokakuuta 2014

Nenä kiinni kirjassa (ja pari nenäliinaa)

Mainitsinkin tuolla aikaisemmin lukeneeni Katja Kallion syntikirjan ja sen seurauksena mua puraisi kirja kärpänen. Kaksi viikkoa ja kaksi kirjaa, tänään pääsen aloittamaan uuden, kolmannen kirjan.

Kävin tuossa kaksi viikkoa sitten kirjastossa ja vietin siellä melkein tunnin pyöriessä ja ihmetellessä että mitäpä sitä lukisi, päätin että tyhjin käsin en sieltä lähde..

Matkaan tarttui (yllätykseksi) seuraavat kirjat:
Eva Wahlströn Homma haskassa -omaelämän kerta.
875 Grammaa Pirpanan tarina, kirja keskosvauvasta
Keinulaudalla-Päivi Storgård, romaani jota en ole vielä aloittanut.

Kaksi ensimmäistä on siis jo luettu.
Evan kirja sattui käteeni sattumalta ja nyrkkeilijältähän on tullut jo uudempi kirja. Tämä kertoi hänen alkutaipaleesta ja siitä kuinka hän päätyi ammattinyrkkeilijäksi.
Tykkäsin ja ahmin kirjan tuosta noin vain, seuraavaksi haluan sen uusimman.

Noh seuraava kirja ei ollutkaan ihan ahmittava versio. 875grammaa keskosvauvasta kertova kirja,
joka muodostui some-ilmiöksi ja vaikka mitä.
Joka aamu olen itkenyt junassa kirjaa lukiessa. Joten hei vaan kanssa matkustajat. Mieletön selviytymis tarina ja yhteishenki tärkeän asian puolesta kumpuaa kirjan tekstistä.

Ja nyt seuraava kirja odottaa vuoroaan. Maltanko aloittaa sen vasta maanantaina työmatka lukemisena vai menenkö jo pian sohvan nurkkaan kirja kainalossa?

Jos joku muukin on  innostunut lukemaan niin saa vinkata kirjoja, otan niitä mielelläni vastaan.
Ennen luulin että mulla on rajallinen maku kirjojen suhteen, mutta tällä hetkellä kirja kun kirja menee mukisematta. Rikosromaaneista en kuitenkaan ole vielä innostunut.

Olen suunnitellut äänikirjojen  lainaamista kun virkkuukoukku ja lanka pölyttyvät nurkassa... mutta ehkä välillä on ihan hyvä ahmia kirjoja ja antaa käsityö inspiraation odottaa hetken...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti