torstai 24. huhtikuuta 2014

Bileetkö?

Taas pukkaa jotain juhlapyhää.
Vappu, Juhannus, Uusivuosi… ja niin edelleen.

Juhlapyhiä joita mä en ole koskaan sen ihmeemmin viettänyt, miksikö, en tiedä?

Tänään kaverini pisti viestiä että siirretään meidän tapaamista koska hänellä on vappujuhlien takia vähän järjesteltävää. Asia oli ok, sovimme uuden päivän... mutta...
Minulle jäi asiasta jotenkin tyhjä olo. Totesin puolisolle että miksi kaikilla muilla on vappu suunnitelmia ja ohjelmaa paitsi meillä, miksi meitä ei pyydetä vappujuhliin?
Puoliso: Varmaan siksi kun me ei juoda…
Minä: Niin siis MÄ en juo… (puoliso juo silloin tällöin siiderin jos toisenkin).


Siitä se ahdistus sitten alkoi.
Jäin miettimään. Voiko syy oikeasti olla se?  
Koska minä en käytä alkoholia niin minua ei kutsuta juhliin/tapahtumiin?
Jääkö puolisonikin paitsi juhlista koska MINÄ en juo?

Mietin että enhän itsekkään ole järjestämässä juhlia tai ole kutsumassa kavereita meille, mutta syy siihen miksi en ole, on se että yleensä kavereillani on jo juhlapyhille suunnitelmia, bileitä ja menoja. 

Tyhjä olo asiasta mielessäni vaivaa edelleen.

Palataan siis ajassa taaksepäin. Unohdan muiden juhlat ja suunnitelmat.
Vappuna meillä tehdään jotain mikä tuntuu sillä hetkellä hyvältä. Ei ehkä mitään ihmeellistä ja aika varmasti ollaan kahdestaan, mutta ehkä se onkin juuri niin parasta. 
Vieressäni istuu se jonka kanssa voin viettää juhlapyhiä juuri sillä tavalla minkä parhaaksi näemme.Joku viisas varmaan sanoisi, juhlapyhät on yliarvostettuja

4 kommenttia:

 1. Moi! Kyseletkö itse aktiivisesti mitä kaverit on tekemässä juhlapyhinä? Jos itse istuisin kotona ja odottaisin että joku soittaa ja pyytää jonnekkin, niin aika harvassa olisi kemut.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin näinhän se varmasti myös on. Asia on sellainen mitä tulee pohdittua toisinaan, minulla on muutenkin vain muutama ystävä eikä kaveriporukoita joten sekin asettaa omat haasteensa. Pitää varmasti alkaa itsekin aktiivikseksi ja suunnittelemaan ohjelmaa :) Kiitos kommentistasi !

   Poista
 2. Mulla on vähän sama juttu. En juo mitään alkoholipitoista ja välillä tuntuu että jään paljosta paitsi, varsinkin juuri juhlapyhät ja usein viikonloputkin vietän itsekseni :( Ja kun en seurustele niin yleensä olen tosiaan itsekseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih. Pitäisikö yhdessä ottaa sellainen tavoite että tässä muuttuisi aktiivikseksi osallistujaksi. Näytetään ettei alkoholittomuus ole este ja kyllä mekin osataan pitää hauskaa. :) Ja on parisuhteessa sitten sekin että sitä ollaan aina kahdestaan ja välillä unohdetaan pyytää niitä kavereita mukaan :)

   Poista