perjantai 7. maaliskuuta 2014

Ajatukset kohti häitä

Täällä sairastaessa peiton alla on kannettava tietokone ollut oiva kaveri.
Ja koska olen jo moneen otteeseen lukenut lempiblogini ja vähän muitakin päätin alkaa suunnittelemaan kesän juhlia näin nettiä selailemalla.
Puoliso luki vieressä kirjaa joten sitä saatoin häiritä kun sopivan idean löysin.
Inspiraatio kuvia löytyi paljon....

Kuva: pinterest
Meidän juhliin tulee karkkibuffa, sen olen päättänyt jo aikoja sitten. Rakastan irtokarkkia ja koska jäätelöbuffetti olisi mökki juhlissa vaikea toteuttaa niin tämä on oikein hyvä vaihtoehto. Olen ostanut ikeasta jo muutaman lasipurkin jotka päätimme puolison kanssa koristella mahdollisimman yksinkertaisesti.
Ajatus on että juuttinaru purkin ympäri ja siihen roikkumaan sydän (tarkoitus olisi huovuttaa sydämet). Mutta mitä karkkeja sitten purkkeihin... En haluaisi valita karkkeja pelkästään värien perusteella, vaan mielestäni saisi olla paljon kaikkia värikkäitä.. Ehkä perinteisesti vaahtokarkki sydämiä. Mutta karkkien valinta tulee varmasti olemaan maukasta, mutta myös vaikeaa.

Lisäksi olemme miettineet astioita mihin vieraat voisivat karkkeja kerätä ja syödä sitten rauhassa. Aluksi mietimme että ostetaan jotkut kivat värikkäät kertakäyttö mukit, mutta sitten keksittiin mukava idea. Askartelemme karkki tötteröt.
Kuva: haat.fi
Tötteröt tulevat olemaan väri teeman mukaiset, joko liiloja tai vihreitä tai molempia, tai sitten jotain teemaan sopivaa kuviopaperia??.
Me ei tötteröitä ajateltu hirveästi koristella, mutta jotain pientä ehkä. Ajattelin jos niihin leimasin kirjaimilla jotain vaikka kirjoittaisi..

Aluksi väitin kiven kovaa, ettei askarteltavia juttuja kamalasti tule.
No nyt tuossa vielä keksin että koska me aijotaan kuvata kaikki vieraat juhlissa niin olisihan niihin kuviin kiva saada vaikka jotain rekvisiittaa. Tähän tarkoitukseen ajattelin askarrella muutamat viikset ja hymy huulet, paperi hattujakin ehkä.
Joten äkkiä laskettuna sitä askarteltavaa sitten tuleekin.

Hohoij toivottavasti kaasot ovat valmiina !

2 kommenttia:

 1. Karkkibuffa on ihan paras, mä halusin ehdottomasti omiinkin häihin sellaisen! :) Sitä askarreltavaa kyllä tulee yllättävän helposti aikalailla, vaikka tarkoitus ei olisikaan kovin paljon väkertää. Meilläkin oli alunperin tarkoitus askarrella karkkibuffaan tuollaiset tötteröt. Mutta koska sitä askarreltavaa kertyi muutenkin ja jostain piti tinkiä, hankittiin valmiita kuppeja.
  Häiden suunnittelu ja se ideioiden kerääminen on kyllä ihan parasta! :) Tsemppiä suunnitteluun ja järjestelyihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Meillä kun on tarkoitus yrittää pitää juhalt "mökki tunnelmissa" niin olen ajatellut ettei koristeluja tule samalla lailla kuin olisi ihan kunnon hääjuhlat. Mutta niin... onhan se kivaa kun on jotain mitä saa askarrella ja laittaa :)

   Poista