sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Pieniä hankintoja

Torstaina kurvattiin puolison kanssa ikeaan.
Tarkoitus oli haalia lasipurkkeja kuiva-aineita varten ruokakaappiin, löysimmekin sopivia ja samalla aloimme miettimään lasipurkkien hankintaa häidemme karkkibuffettia varten.
Ja koska periaatteessa en halua häiden takia hirveästi mitään turhaa hankkia, ajattelinkin että voimme käyttää samoja lasipurkkeja karkkibuffetissa mitä ostimme ruoka-aineita varten.
Ja nyt näin ollen olemme siis hankkineet karkkibuffan lasipurkit, jes.
Muutama lasipurkki pääseekin sitten suoraan koristelujen kautta varastoon odottamaan kesän juhlia.


Samalla ikeasta tarttui mukaan kangas, niitä musta-valkoisia tyynyjä ajatellen.. mmm.. katsotaan saanko kankaan ompelukoneen käsittelyyn koska, mutta ainakin tarvikkeista se ei enään ole kiinni....
2 kommenttia:

  1. Tuo purkkihulluus vie mennessää. Sano miun sanoneen! Hyvä ystäväni hurahti muutama vuosi sitten Riihimäen vanhoihin purkkeihin. Olen kysynyt monta kertaa, että montako purkkia yksin asuva ihminen tarvii niin vastaus oli ytimekäs: MONTA! :D Miun isäpuoli teki myös yhdestä kattolampun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan yleinen purkki hamstraus menossa.. Peltipurkkeja ja lasipurkkeja ja ja ja.. Noh onneksi näiden purkkien kanssa olin fiksu, ostin vaan sen verran mitä tarvitaan enkä ollenkaan erikseen niitä karkkibuffan purkkeja kun näitä voi käyttää siiihen hommaan myös. Olen melkein ylpeä itsestäni ;)

      Poista