lauantai 8. helmikuuta 2014

Hää-tapahtuma Sinellissä

Totta tosiaan, tänään koitti kauan odotettu päivä.
Tarkoitus oli suunnata aamupäivästä Variston Sinelliin hää-tapahtumaan ja sen jälkeen jatkaa synttäri/kaaso kekkereillä täällä meillä.
Noh kaikki ei (taas) mennyt suunnitelmien mukaan..
Puolisolle iski aamuyöstä vastatauti, ja piirakat ja kakkupohjat päätettiin tyrkätä pakkaseen ja tehdä uudet suunnitelmat.
Onneksi kaksi kaasoa kuitenkin lähti kanssani hää-tapahtumaan.

Minulla oli tarkoitus etsiä tapahtumasta ideoita kutsu-kortteihin sekä karkkibuffettiin.
Kutsu-kortti ideoita oli paljon, mutta ei juuri sellaista mitä itse kaipaisin..
(mutta kotona jatkettiin Kaaso J:n kanssa etsintöjä ja uskon että hyvä idea löytyi, paljastan asiasta enemmän kunhan puoliso palaa kartalle ja pääsen sen kanssa asiaa miettimään).
Otin kuitenkin kuvia tarjolla olevista ideoista:

Yksi pöllökortti oli pakko kuvata. 
Karkkibuffet ideoita ei sitten ollutkaan, muuta kun lasipurkin koristelua... Jätimme sen väliin ja päädyimme taas Kaaso J.n kanssa nettiin tekemään ideamatkailua ja se tuotti hyvän tuloksen.
Joten ei tämä päivä mikään turha kuitenkaan ollut.
Paikkakortteja ja muita ideoita tapahtumassa kyllä oli:
Itse ihastuin ideaan, jossa vieraat saavat jättää rahalahja kuoret koristeltuun laatikkoon jossa luki eväitä elämälle, sama idea toimisi myös niin että laatikkoon voisi pujauttaa hääparille kirjeen tai lappusen jossa olisi ohjeita tulevaa avioelämää varten.. Tämä jäi hautomaan mieleeni...
Lisäksi tein ihanan löydön, nimittäin löysin meille hääkuva kansion, joka samalla toimii vieraskirjana juhlissa. Kansion kannen ajattelin itse koristella, tässä kuitenkin yksi koristeltu versio:

Lisäksi mielestäni sinellin järjestämät tarjoilut olivat oikein maittavat:
Pommac-limua sekä suklaa sydämiä

Mieltä vähän masensi puolison kotiin jäänti ja huonovointisuus, mutta ideoita pursuaa nyt pää joten onnistunut tapahtuma. Nyt vain suunnitelmat aluille ja uutta kaaso tapaamista suunnittelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti