sunnuntai 15. joulukuuta 2013

13.12.13 osa 2.

Sormukset ovat nimeltään Saturnuksen kuut.
Jo noin viisi vuotta sitten näytin puolisolleni kuvia sormuksista ja sanoin että joskus jos me mennään naimisiin haluan tuollaisen sormuksen. Kyseinen lehtileike on edelleen meillä tallessa.
Ja kun sormuksia lähdimme etsimään, kävimme ensimmäisenä kyselemässä näiden sormusten perään. Aluksi puolisollani oli haaveena kunnon timanttirivi-sormus, mutta lopulta kuitenkin päädyimme molemmat samanlaisiin sormuksiin. Ja yhteistuumin voimme sanoa ettei kaduta yhtään. Sormukset ovat aivan meidän näköiset. Sormuksissa on vielä sellainen ominaisuus että tulevaisuudessa sormukseen voi halutessaan upottaa lisää timantteja, mm vuosipäivän kunniaksi.

Ja mitä itse rekisteröintitilaisuuteen tulee, se oli aivan upea. Ihana mies, henkikirjoittaja puhui kauniisti ja rauhallisella äänellä. Kertoi kuinka tärkeää on rakkaus ja luottamus. Kuinka suhteemme muuttuu nyt lainkin edessä viralliseksi liitoksi. Vaihdoimme sormukset ja saimme jopa lopuksi luvan suudella.  Jännitin tilaisuutta kovasti, koska olen lukenut ja kuullut kuinka koruton ja lyhyt se on, mutta mielestäni tilaisuus oli aivan upea. Henkikirjoittaja puhui mielestäni tärkeät asiat, ei jaaritellut eikä sanonut mitään turhaa. Lopuksi jäimme vielä ottamaan kuvia kunnes siirryimme puolisoni kanssa autolla hääkuvaukseen.

Iltaa jatkoimme ravintolaan, josta oli varattu pöytä ja sinne saapui lähimmät ystävät ja perheemme. Yhteensä meitä taisi olla 17henkeä. Juttelimme ja nautimme hyvästä ruuasta ja ihanasta tunnelmasta. Liikutuksen kyyneliä ei voinut välttää, oli upeaa kuinka kaikki olivat onnellisia meidän puolesta ja yhdessä saimme viettää ihanan illan.
Loppu illasta siirryimme puolisoni kanssa nauttimaan rauhallisesta yöstä hotellille. Puolisoni oli varannut hotellihuoneen töittensä kautta ja yllätykseksemme hotellihuoneessa odotti mansikat ja skumppapullo lahjana puolisoni työkavereilta. Hiljaisuus ja maisemista nauttiminen aiheutti totaallisen väsymyksen ja jo ennen puolta yötä kaaduimme molemmat sänkyyn jännityksen ja väsymyksen uuvuttamina.
9tunnin yöunien jälkeen sain hieroa ihan kunnolla silmiäni kun edessäni kimalteli jotain..
Huomenlahja puolisoltani
Joten aika mukavasti alkoi elämä vaimona :)

5 kommenttia:

 1. Vooii, hurjan iso sylillinen onnea teilel ja paljon ihania hetkiä yhdessä <3 Hirmu nätit nuo teidän sormukset myös :) Ai että, mie voin vaan kuvitella teijjän molempien fiilitä nyt! Muistakaa arvostaa ja kunnioittaa toinen toistanne ja tehä sekä oma olo että myös toisen olo mahollisimman hyväks tääl maan päällä tallatessa. Kyl tääl on elo mukavampaa ku on joku vierellä :)

  Ihan huikeen paljon viel onnee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista ja tärkeistä sanoistasi.

   Poista
 2. Paljon onnea teille! :) <3 -A-

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla, että teidän suuri päivä oli onnistunut! Paljon onnea!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti onnitteluista :)

   Poista