lauantai 5. lokakuuta 2013

Kuvapläjäys viime aikaisista hankinnoista

Nää on ollut sarjassamme pakko saada, ja niinpä ne on meille mutkien ja kurvien kautta saapunut:

Susannan työhuoneelta olen usein kuolannut sen aivan super söpöjä rättejä. Muutama meillä niitä on ollutkin, mutta jostain syystä ne kuivui kauhean hitaasti (meillä kun tiskipöytää pyyhitää usein) ja koska olivat väriltään valkoiset niitä sai aika usein pestä, kahvin ruskeat kun ei enään näyttänyt kauheen kivoilta. Noh nyt sitten bongasin että Susannan työhuoneelle on ilmestynyt ruskeita riepuja ja ruskea bambukangas on kuulema hitusen ohuempaa. No pakkohan sellainen oli tilata kokeiluun.
Samaan aikaan bongasin että myyntiin on tulossa pieni erä tarjottimia. Ihastelin niitä ja kerroin puolisollekkin asiasta. Itse en kokenut että me tarjotinta tarvitaan, koska eipä noita edellisiäkään olla kovasti käytetty, mutta yllätyin kun puolisoni halusi ehdottomasti tarjottimen.
Ja samalla saikin päättää minkälaisen halusi. Ja sellaisen sitten tilasin. Enkä kyllä kadu, aivan ihana.
Käykää ihmeessä katselemassa kyseistä käsityöpuotia sekä tutustumassa Susannan blogiin.

Kauppareissulla nappasin mukaan...jotain sarjassamme pakko saada:
Ei varmaan sen koomin esittelyjä kaipaa, Uusin muumimuki sekä Jenni Vartiaisen kauan odotettu cd.

Samalla kun kannoin näitä yllätykseksi kotiin... kotona odotti pöydällä vuorostaan yllätys minulle:
Pidemmän aikaa olen puolisolleni sanonut että haluaisin että mennään yhdessä konserttiin. Katselin jo valmiiksi lippuja, mutta en varannut. Ja kuinka ollakkaan puolisoni oli kuunnellut toiveeni ja varannut meille liput Jenni Vartiaisen keikalle, ja mikä parasta, konsertti on muutamaa päivää aikaisemmin ennen kun meistä tulee vaimoja. Uskon että konsertti tulee juuri sopivaan saumaan, saada vähän muuta ajateltavaa ja helpotusta jännitykseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti