lauantai 7. syyskuuta 2013

Pohdintaa ja suunnittelua

Vaikkakin olemme sopineet "kaaso" tapaamisen muutaman viikon päähän, olen silti aloittanut jo suunnittelun. Koska onhan se kivempi kun saamme ystävät kasaan on meillä jo jotain valmista/ideoita/ajatuksia valmiina.
Olen siis aika ahkerasti käyttänyt viime viikkojen illat netissä katsellen juhlapaikkaa.
Jo silloin kun päätimme pitää juhlat olimme yhtä mieltä puolisoni kanssa että ne pidetään jossain mökillä, mahdollisimman rennoissa merkeissä. Niin että koirat voisivat olla siellä mukana ja muutama vieras voisi vaikka jäädä mökille yöksi. Ja kun suunnittelimme ja mietimme asiaa keksimme että mökinhän voisi vuokrata vaikka viikoksi, voisimme pari päivää valmistella juhlia ja vielä juhlien jälkeen jatkaa kahdestaan lomailua. Innostus muuttui nopeasti ahdistukseksi, ainakin väliaikaisesti, koska mökin löytäminen osoittautui aika haasteelliseksi.
(myönnettäköön että mökkiä olen etsinyt vasta muutamana iltana, ja laittanut ehkä vasta kymmenkunta kyselyä, mutta kun jokaisesta kyselystä vastataan ja huomaan jonkin kohdan olevan pielessä -hinta, ei koiria, tilat, ajankohta.. alkaa turhautuminen).
Noh koska aikaa vielä on niin en ole antanut periksi. Toiveemme kuitenkin olisi että mökki löytyisi ennen lumien tuloa niin sen voisi käydä katsomassa, pihat ja tilat.
Noh, eipäs nuolaista ennen kuin tipahtaa.
Eilen illalla laittelin huvikseni vielä muutaman s.postin muutamaan mökkiin mitä löysin tori.fi palvelun kautta. Ja kuinka ollakkaan aamulla minua odotti yllätys, Espoosta tarjottiin mökkiä, ja vieläpä että sitä saa mennä katsomaan ja vielpä piankin.
Tuo mökki olisi ainakin näin kuvien perusteella ihan loistava, tilaa näyttäisi olevan sopivasti, ulkona ihana grillikota, sauna ja jopa uima-allas, sekä lemmikit tervetulleita. Ja mikä parasta Espooseen meiltä ajaa ihan pienen hetken, joten sekään ei ole ongelma. Vieraat voivat siis jäädä mökille yöksi ja osa asettua veljeni perheen luo tai meille, koska välimatka mökkiin on niin lyhyt (tämä sen takia että osa vieraistamme saapuu lapista asti).
Melkein uskallan jo innostua. Mutta koitan hillitä itseäni, pääasia että asiat menee edes vähän eteenpäin, se että pääsemme katsomaan mökkiä ja vähän tajuamaan mitä siellä olisi tarjolla helpottaa taas jatkossa mökkien katselemista tai jopa jo juhlien tarkempaa suunnittelua.

Toinen pähkinä mikä minulla olisi purtavana on MITÄ LAITAN PÄÄLLE, silloin maistraatti päivänä.
En ole mikään hirveän naisellisista mekoista ja römpsyistä tykkäävä, mutta jotain vähän erilaista haluisin pukea tuona päivänä. Googlettelin muutamaa mekkoa ja mietiskelin...

 Kyseinen mekko löytyi H&M nettisivuilta, pitsimekko.
Olen miettinyt että ostanko sellaisen mekon, mitä käyttäisin sitten muutenkin? ainakaan se ei menisi sitten "hukkaan" jos se olisi sellainen jota voisi jatkossakin käyttää. En nimittäin halua pitää morsisupukua tai liian juhlavaa iltapukuakaan.
Toisena vaihtoehtona olen punninnut Desigualin mekkoja, rakastan niiden vaatteita. Ne vaan ovat olleet liian kalliita mun rahapussille, mutta oisiko tämä hyvä syy ostaa ihana (kallis) mekko ? Desigualin mekkoja voi käydä katsomassa täältä.


Mekot ovat värikkäitä (mikä sopisi minulle hyvin), mutta toisaaltaan mietin, olisiko hyvä kuitenkin pukea jotain hillittyä ja valkoista?
Toinen mikä tuo tuskaa, on talvi, mekon pitäisi olla sellainen että se päällä pärjäilee räntäsateessakin tai pienessä pakkasessa.. Villasukkahousut ja villatakki kuuluu siis ostoslistaan aika varmasti.
 Tunnen jo hikipisarat otsalla ja kainaloissa kun koittaa se päivä että mekkoja lähdetään sovittamaan.
Huh.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti