lauantai 24. elokuuta 2013

Suuria suunnitelmia

Minä ja puolisoni ollaan pian  seurusteltu 6vuotta, ja siitä ajasta ollaan oltu 3vuotta kihloissa.
Kovasti ollaan parisuhteen rekisteröintiä suunniteltu, mutta se on aina jäänyt suunnittelun tasolle. Ehkäpä siksi kun kumpikaan meistä ei ole mikään "haluan olla juhlien keskipiste" tyyppi, ja sitten mulle on ollu alusta asti selvää etten halua mitään ns. heteronormatiivisiä juttuja. Joten suunnittelu on sen puolesta ollut aika haastavaa.
Ja sitten taas olen aina ajatellut salaa mielessäni että koska silloin kolme vuotta sitten puoliso minua kosi, voisi hän itse esittää myös päivän jolloin toivoo meidän rekisteröivän parisuhteen.
(sopiiko jos unohdan tuon sana hirmun "Parisuhteen rekisteröinti" ja korvaan sen sanalla häät, naimisiinmeno -vaikka se on ehkä väärin, mutta jotenkin tuo sanahirviö ei taivu suussani).

No mutta sitten kerroinkin kun olimme siellä konsertissa ja kävimme syömässä sekä "romanttisesti" kahvilla. Siellä puolisoni ehdotti josko lähtisin sormuksia katsomaan, ja siinä samalla hänellä oli ehdottaa päivä ja kuinka ollakkaan yhtäkkiä keksimme minkälaiset juhlat haluamme.

Tarkoitus on siis käydä maistraatissa ja sen jälkeen kokoontua pienellä kaveriporukalla syömään jonnekkin ravintolaan ja juhlistaa pienimuotoisesti.
Sitten ensi kesänä olisi tarkoitus kutsua pikkaisen sukulaisia ja ystäviä juhlimaan jonnekkin ihanaan mökkimaisemaan, kunhan sellainen löydetään, rennosti ja vapaamuotoisesti.
Juhlista en halua liian jäykkiä enkä virallisia. Vaan sellaista mukavaa yhdessäoloa ja rentoa ja hauskaa. Juhliin olemme ajatelleet kutsu noin. 35henkeä. Eli pienet juhlat vain.

Juhlien suunnittelu on päätetty aloittaa syyskuun lopussa, pienten illanistujaisten merkeissä.
Mutta huomaan itse eksyväni jos jonkin moisille hää sivuille. Mielessä pyörii ideoita kutsukortti aiheista, mahdollisesta maistraatti vaatetuksesta, entäs hääkuvaus? ja mitä vielä?

Hauskaa, jännää, mutta ei onneksi vielä ollenkaan stressaavaa :) 

2 kommenttia:

  1. Oi, onnea hääsuunnitteluun :) Hyvä ettet stressaa :D Täällä on myös vuositolkulla mietitty tuota hää-asiaa, kun vähän samaa vikaa, ettei huvita olla huomion keskipisteenä. Yksi pieni suunnitelma on, mutta se jää johonkin hamaan tulevaisuuteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Hyvää kannattaa miettiä ja suunnitella, joskus se voi viedä jopa vuosia :)

      Poista