torstai 11. heinäkuuta 2013

Ideaa ja inspistä pukkaa

Jostain kummasta tajusin yön pimeinä tunteina että voihan sitä käsitöitä tehdä muustakin
kuin langasta. Virkkuukoukku ja lanka kun ei tunnu luontevalta tällä hetkellä
(vaikka kovasti suunnittelen sitä peitto projektia, kommentteja saa laittaa, oletko tehnyt isoäidin neliöistä peiton? riittikö innostus loppuun?)

Mutta nyt pää siis pursuaa ideoita.. Muutama juttu on jo valmiina, mutta niistä kuvaa vasta kun saan ne postitettua asian omaiselle ettei yllätys mene pieleen (jotain leimasin aakkosista ja magneeteista syntyvää).
Mutta tässä jo jotain mitä voi esitellä:


Ja koska puoliso lupasi lähteä heittämään mua vielä tiimariin ja sinelliin tälle illalle, voin uskoa että huomiseksi syntyy jotain... jännää :)


4 kommenttia:

 1. Oho, olen ihan unohtanut käydä täällä! :)

  Ihania korviksia olet tehnyt. Pakko kommentoida noita isoäidinneliöpeittoaikeita (hui mikä sanahirviö!). Itse tein silloin aikanaan siihen maailman suurimpaan tilkkupeittoon oman osani ja se valmistui parissa viikossa. Neliöt olivat tosin melko isoja, joten niitä ei montaa tarvittu. Suosittelen asettamaan jonkin tavoitemäärän neliöitä viikossa niin valmistakin tulee joskus. Tai sitten tekee vaan fiiliksen mukaan. Valmistuu sitten aikanaan, jos valmistuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan tuo on kyllä totta, ei liian suuria tavotteita niin ehkä se sitten valmistuu kun on valmistuakseen :) Kiitos.

   Poista
 2. Kauniita ja persoonallisia korviksia :) Kyllä välillä vaihtelu virkistää. Minä neulon ja virkkaan vuoron perään, ja siinä välillä niperrän ja askartelen muutakin, ei ala homma maistua puulta. Mun isoäidinneliöpeittoni odottaa lisää langanloppuja ja inspistä.

  VastaaPoista
 3. Näinhän se pitäisi mennä, minä kun vaan olen sellainen kaikki heti nyt, ja kun ei inspistä kuulu -iskee ahdistus.
  Höh. Mutta taas on inspis tullut kylään :)

  VastaaPoista