lauantai 2. helmikuuta 2013

Väsytti

Tämä viikko on mennyt juostessa, sanan ihan oikeassa merkityksessä.
Jos kurkataan menneeseen viikkoon, se näyttää tältä: 
Maanantai: olin töistä kotona kuuden aikaan.. no koirien kanssa touhutessa ilta ja yhdeksältä nukkumaan..
Tiistai: Töistä kiireellä kotiin, ja juosten junaan, sieltä kummipojan kanssa jokereiden peliin (kiire tuli, mutta ihanaa oli) Sitä tuntee itsensä niin paljon paremmaksi ihmiseksi kun näkee miten pienellä asialla saa 10vuotiaan pomppimaan innosta, tärisemään ja jännittämään. Sen pojan hymy sulatti ja samassa unohdin sen kiireen ja seuraavan päivän aamuvuoron.
Keskiviikko: Töistä kotiin, ystävä tuli kylään pariksi tunniksi (oli ihanaa istua hetki rauhassa, nauttia hyvästä seurasta ja käydä läpi kuulumisia), sitten illan päälle tuli se edellisessä mainitsemani TURVAMIES –istui meillä sen kolme tuntia.
Torstai: Menin töistä suoraan bussipysäkille vastaan veljen tyttöä joka saapui meille viettämään iltaa. Tiedossa oli englannin läksyt ja korujen tekoa. Ihanaa oli, mutta jotenkin se hermo vaan meinasi kiristyä niiden läksyjen aikana (meidän sukua kun ei ole kruunattu englanninkielen taidolla)
Perjantai: Kauan odotettu, EI MITÄÄN OHJELMAA ILLAKSI, muuta kun kauppa reissu, ja sekin tuntui aika rankalta. Väsytti ja turhautti. Illalla lämmitettiin sauna ja katsottiin hetki Tintti leffaa ja lopulta kaaduttiin jo ennen ilta kymmentä sänkyyn.
Lauantai: Edellisen yön olen nukkunut kuin tukki, herään ensimmäisen kerran kuudelta kun puoliso päästää koirat takapihalle, seuraavan kerran herään puoli yhdeksän kun kylmä koiran kuono haistelee korvaani. Puoliso nukkuu vieressä. Ja kas kummaa, olen pirteä kuin peippo. Hyppään pystyyn, ruokin koira, keitän kahvit, lähden ulos viemään koiria, pesen vessan, tyhjennän tiskikoneen, pesen pyykkiä ja olen pirteämpi kuin pitkään aikaan.
Energiaa riittää, näköjään hyvin nukuttu yö on paras energia ruiske vielä tähän aika harmaaseen vuodenaikaan.
Kohta hypätään autoon ja lähdetään kummipojan lätkämatsiin. Hihii, näin siitä lauantaistakin tuli kiireinen, mutta hyvällä tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti