perjantai 22. helmikuuta 2013

PERJANTAIII

Ihanaa, oikeasti. Aamulla päätin pitää tänään siivouspäivän, tai siis illan.
Töistä kun pääsin niin aivan hihkuin ilosta päästä siivoamaan (kipeäkö? voi olla)
Nyt on sitten siivottu, lattiat imuroitu ja pesty. Pölyjä pyyhitty ja järjestelty. Ja mikä parasta meidän keittiöön löytyi vihdoin uusi lamppu, sitä on etsitty jo muutama kuukausi, mutta nyt kolahti. Lamppu ei edes ole mikään niin ihmeellinen mutta silti siinä oli jotain ihanaa... (valitettavasti kuvaa ei vielä ole, mutta hyvää kannattaa odottaa.) Lamppu löytyi Prismasta ja on nimeltään Katri. Väriltään musta :)

Lisäksi prismasta tarttui mukaan myös jotain muuta ihanaa (hyvästi säästökuuri, hetkellisesti) nimittäin
Tämä niin ihanan herkullisen värinen matto vessaan. Kuva on vähä hassusta kulmasta koska vessan sisustus uuden maton sävyyn on vielä pikkuisen kesken :) mutta hihii, tykkään. Ja sitten tämä:
Meinasin seota (tai sekosin) Prismaan oli tullut tällaisia ihania kulhoja ja purkkeja ja mukeja joissa on hauska teksti. Itse valitsin tuon kuvan mukaisen kulhon, mutta taidan hakea näitä lisää. (kulhoja löytyi mm. suolaista ja makeaa, karkkipäivä teksteillä). Purkkeja löytyi (jossa puinen ilma tiivis kansi) myös vaikka millä ihanilla teksteillä, sitten oli vielä ne mukit, niissä oli hauskoja tekstejä mm. Pirttihimu jäi mieleen :) kannattaa käydä katsomassa, ei ole hinnalla pilattuja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti