lauantai 9. helmikuuta 2013

Pää pilvissä

Taas se uppoutuu unelmiin.
No siis, aikoja sitten, oikeastaan melkein kaksi vuotta sitten kun muutimme tähän nykyiseen asuntoon. Haaveilen suuresti saavani olohuoneen seinälle maalauksen, sellaisen puun. Veljen kanssa sitä jo kovasti suunniteltiin ja kaikki ajatukset oli valmiina, mutta se toteutus.
Nyt sitten eräänä iltana ennen nukkumaan menoa sain loisto ajatuksen, miten olisi tapetti? Olen aina vihannut tapettia, se on jotenkin niin vaikea ja sitten jos kyllästyy niin sitä on vaikea saada pois. Toisin kuin maali, maalin päälle voi aina maalata uudelleen. Yksinkertaista eikö totta?


No mutta annoin kuitenkin ajatukselleni vallan, kurkkailin erilaisia sivustoja ja pähkäilin minkälainen voisi olla sopiva tapetti meidän makuun, sellainen joka ei heti alkaisi kyllästyttämään. Ja kyseinen seinä mihin tapettia suunnittelen on televisio takana oleva n. 170cm leveä seinä (mitattu näin silmämääräisesti).
Ihastelen rohkeita ihmisiä jotka laittaa kotiinsa ihanan räiskyviä tapetteja, retro väreissä ja isoilla kukilla. Itse päädyin kuitenkin ihastelemaan vähän hillitympiä :)
Olisiko se tapetti sittenkin parempi vaihtoehto?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti