keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Ompelukoneen hyrinää

Vihdoinkin sain aikaiseksi aloittaa pitkään suunnitelmissa olleen ompeluprojektin.
Ja todellinen projekti siitä syntyikin. Viimeksi yläasteella olen ompelukoneella huristellut, siis sellaisia isonpia töitä. Nyt tuntui kuin olisi alkanut harjoittelemaan pyörällä ajoa uudestaan. Ihmetytti miten ei aivot toimi niinkään yksinkertaisessa asiassa kuin kirjekuori mallisen tyynynpäällisen tekeminen.
Hmm.. pähkäilyä, kankaan pyörittämistä ja vähän ompelukoneenkin. Pääkin taisi pyöriä muutamaan kertaan, google oli isona apuna, kunnes keksin hakea kaapista itse tyynyliinan.
Hmm.. joo ei sanoja, ei selityksiä vaan tuloksia
Tulos siis tämä: Pääsin vihdoinkin kokeilemaan myös leimasin kirjaimia. Ja hurahdin.. Nyt aivot raksuttaa erilaisia ideoita mihin leimailtuja lauseita ja sanontoja voisi käyttää. Tämän tyynyn idea syntyi Anna Puun laulun nimestä. Ihan tyytyväinen en lopputulokseen ole, ensinnäkin avonainen reuna olisi pitänyt jättää sivulle eikä ala-reunaan, noh. Virheistä oppii.

Lisäksi Rättiä Pukkaa, tein joululahjaksi ystäväpariskunnalle bambulangasta tiskirätin ja siitä on tykätty niin kovasti että ystävä kaipaili niitä lisää...

Tällainen rätti syntyi tällä kertaa.
Olen miettinyt josko sitä aloittaisi tänä vuonna jo hyvissä ajoin noiden joululahjojen tekemisen. Bambulankaakin on vielä hyvin varastossa.
Ainakin olisin kerrankin ajoissa. Ja ehkä ilman stressiä.

2 kommenttia:

  1. Tulipas tuosta tyynynpäällisestä ihan huippukiva :)
    Ja kauniit värit tiskirätissä

    VastaaPoista
  2. Hihii, kiitos. Onhan se oikeastaan ihan kiva, mutta harmittaa kun pienillä jutuilla siitä olisi saanut vielä kivemman. Mutta seuraava toivottavasti onnistuu sitten paremmin.

    VastaaPoista