perjantai 11. tammikuuta 2013

Nenäliinoja,nenäliinoja

Kuinkas sitten kävikään, tiistaina alkoi hassun tuntuinen kipu jossain nenän takana (en osaa selittää tarkemmin, onko nenäontelo olemassa? – anteeksi, koulun anatomiantunnit ei tainnut jäädä muistiin). Aluksi se tuntui ihan kuin leivänmuru painaisi tuolla jossain nenän takana, yöllä kipu muuttui pahemmaksi ja seuraavana iltana olinkin jo ihan tukossa. Torstaina olo oli jo ihan kamala ja tänään pääsin vihdoin lääkäriin. Ja tulokseksi sain (taas kerran) antibiootti kuuri – alkavaan poskiontelotulehdukseen ja välikorvan tulehdukseen. Kiitos.


Pikkaisen alkaa huumori hiipua tästä naisesta, tasan kuukausi sitten olin poskiontelontulehduksessa ja antibiootti kuurilla ja nyt taas. Noh käristään, syödään lääkkeitä, ihmetellään kun puoliso karjuu asiaansa naamapunaisena ja silti se kuulostaa vain tavalliselta puheelta vaikka eleet kertovat toisin (korvatulehdus on sen verran paha että haittaa kuuloon), maataan sohvalla ja ihmetellään tätä tutuksi tullutta paineen tunnetta poskissa ja otsassa. Josko huomenna olisi parempi olo?

(P.s Lääkäri pelotteli, jos jatkossa näin usein poskiontelontulehduksia, niin ei enään antibiootteja vaan suoraan punktoitavaksi. KÄÄK)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti