tiistai 29. syyskuuta 2015

Se ilahduttaa

Muistattekos että olen mukana Kortti haasteessa. Myönnän heti alkuun että joka viikko ei ole korttia tullut lähetettyä mutta kuukausittain lähetän usean kortin kerralla.. Joten uskon että aika hyvin ollaan aikataulussa tuon 50kortin kanssa.. onhan tässä vielä joulukin tulossa..
Mutta siis syy miksi tähän lähdin mukaan oli alun alkaenkin se että haluan ilahduttaa ystäviä ja läheisiä. On hauskaa löytää laskujen ja mainosten seasta joskus kortti, toivottavasti kortti joka hymyilyttää ja tuo arkeen iloa.


Rakastan kortteja ja koska arki on sen verran kiireinen etten ehdi kortteja itse askarrella, olen nauttinut paljon kun saan valikoida kortteja korttikaupoissa ja erilaisilla markkinoilla.
Tuo kortti sopisi sille ja tuo sille, se on oikeasti hauskaa. Vielä hauskempaa on istua kahvimukin kanssa keittiönpöydän ääreen ja kirjoittaa, kirjoittaa mitä mieleen tulee.. joskus vain pinnallista höpinää, joskus syvempiä asioita mutta tarkoituksena piristää ja saada hymy huulille. Eli näihin kortteihin ei synkistelyjä kirjoitella..Mutta tiedättekös mikä tässä hommassa on kaikkein parasta...
No se että minäkin sain kortin.
Iiiik. ystävältä joka ei tunnustaudu korttien/kirjeiden kirjoittajaksi lähetti minulle kortin.
Se hymy ja lämpö joka valtasi mieleni kun löysin pöllökortin postilaatikosta.
hihii.. tätä haastetta haluan jatkaa.. jos yksikään ystäväni hymyilee löytäessään kortin eteisen lattialta tai postilaatikosta se on juuri sen postimerkin ja kortin arvoinen.
IhaN mAHTAVaaa..

Valitse sinäkin kortti, istu hetkeksi, kirjoita ja lähetä se ystävälle tai läheiselle, se lämmittää
mieltä paljon enemmän kuin tekstiviesti tai tykkään -painallus facebookissa.

1 kommentti:

  1. Itse olen hurahtanut Postcrossingiin. Olen lähettänyt jo toistakymmentä korttia ja vastaanottanut suunnilleen saman verran. Ikinä ei tiedä, kuka lähettää ja mistä päin maailmaa, mutta silti kortti ilahduttaa suuresti. Suosittelen tutustumaan, jos ei ole jo tuttua :) https://www.postcrossing.com

    VastaaPoista