torstai 30. heinäkuuta 2015

Revontuli huivi

En tiedä miksi mulla tulee mieleen revontulet tätä huivia katsoessa, mutta tuleepahan kuitenkin.

Olen virkannut ja virkannut. Yhtäkkiä mulle tuli tarve päästä neulomaan, tuskassa etsin ohjetta helppoon huiviin.. Selasin käsityökirjoja, nettiä sekä erilaisia lehtiä.. Ja yllätyin kuinka vaikea oli löytää helpon huivin ohjetta. Koska helpon ohjeen tarvitsin koska viimeksi kun olen neulonut siitä on aikaa, enkä halunnut masentua heti alkumetreillä työn vaikeuteen..

Onneksi sellainen löytyi ihanasta Ilosofiaa-blogista !!
Huivi oli oikeasti helppo tehdä ja siitä tuli mielestäni todella kaunis.
Langaksi huiviin valikoitui sattumalta Lankamaailmasta Kunstgarn Hjertegarn niminen lanka, huiviin käytin melkein koko kerän (100g =420m)
(Kunstgarn on ohut, kauniisti liukuvärikehrätty lanka, joka on parhaimmillaan asusteissa, huiveissa, pipoissa ja sukissa. Langassa on ohuempia ja paksumpia kohtia ja siitä voi neuloa upean eläväpintaista neulosta.)

Lanka oli minulle uusia tuttavuus, mutta rakastuin.. mitä pidemmälle huivi eteni sitä enemmän siitä tykkäsin. Saatanpa tehdä tästä langasta toisen huivin vielä joskus, 
värivaihtoehtojakin löytyy ihan kivasti.

 

2 kommenttia:

  1. Kaunis huivi. Lanka raidoittuu kivasti :) saanko lainata kuvaa niin voin linkittää tätä instagramissa ja Facebookissa? Mukava kuulla että ohje oli helppo ja mieleinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa lainata kuvaa 😊 tää oli super kiva ohje. Ei tarvinnut hermoja menettää !!

      Poista