perjantai 26. joulukuuta 2014

Halla ja Etelätuuli

(Halla ja etelätuuli-Antti Railio, tuo biisi löytyi ihan vahingossa ja sopii meidän tarinaan)

Juu, tiedän mulla on kertomatta paljo juttuja..
Siksi aloitankin alusta.. tai siis muutaman viikon takaa..

13.12.
Me vietettiin meidän ensimmäistä hääpäivää (rekisteröidynparisuhteenvuosipäivää..plaah)

Oltiin keskenämme sovittu että molemmat järjestää jotain pientä yllätystä toiselle ja sitten illan päätteeksi mennään syömään ihan kunnon ravintolaan juhlavaatteet päällä ja tietenkin kolmen ruokalajin illallista nauttimaan.

Jo aamusta oli tiettyä jännitystä ilmassa, koska kumpikaan ei tiennyt päivän ohjelmasta muuta kun koska mennään ravintolaan. Hih.
Puolen päivän aikaan puoliso alkoi minua hoputtamaan ja niinpä aloimme laittamaan juhlatamineet päälle ja suuntasimme keskustaan. Hetken kiertelimme (aikaa kuluttaen) Stokkalla hajuvesiä haistellen. Siitä sitten puoliso johdatti minut Kämp Hotelliin, jossa meillä oli siellä Spa osastolla varattu kuumakivihieronnat. Olin aivan ällikällä lyöty.
Span työntekijä johdatti meidät pukuhuoneeseen, ojensi meille kylpytakit ja tohvelit.
Onnenkyyneleet kirposivat silmä kulmista ja hyökkäsin halaamaan puolisoani.
Mä niin rakastan hierontaa.


Päästiin odottelemaan vuoroamme ihaniin kivituoleihin (en tiedä niiden oikeaa nimeä), jotka olivat lämmitetty. Sellaiset lökötuolit. Sieltä meidät sitten noudettiin ja molemmat pääsimme nauttimaan 50min koko vartalo kuumakivihieronnasta. Mä olin taivaassa.

Ihanan hieronnan jälkeen meidät ohjattiin rentoutumaan toisiin tuoleihin missä sai kääriytyä viltin alle ja nauttia pientä naposteltavaa ja juoda halutessaan jäävettä, karpalo- tai omenamehua tai teetä. Olo oli kuin prinsessalla.
Aikamme siinä köllittiin kunnes suuntasimme pukuhuoneeseen ehostamaan itsemme taas seuraavaa koitosta varten. Olo oli kevyt, rentoutunut ja onnellinen.

Kävelimme käsi kädessä kylmän tuulen puhaltaessa. Ja minä johdatin puolisoni aivan ihanaan ja tunnelmalliseen kahvilaan (Johan&Nyström) nauttimaan pientä suolaista ja kahvia. Siitä ei ollutkaan sitten pitkä matka minun yllätykseeni. Pysähdyttiin pienellä sillalla (rakkauden silta, katajanokka). Olin kirjoittanut puolisolleni pienen puheen, tai viestin. Rakkaudesta, ilosta ja onnesta.
Ojensin puolisolleni rakkauslukon. ja kyyneleet silmissä lukko ripustettiin muiden rakkauslukkojen viereen.
Käsi kädessä.
Avaimet puoliso heitti mereen. Joten sirkkelillä irtoaa ja silläkään tämä lukko.
Rakkauden täyttämänä jatkoimme matkaa vielä Tuomaan markkinoille jossa joulun tunnelma oli parhaimmillaan. Ihania tuoksuja ja upeita käsitöitä.

Seuraavaksi suuntasimme ravintolaan, nälkä oli tässä vaiheessa jo ehtinyt hiipiä molemmille joten ajoitus oli juuri sopiva. Ravintola johon menimme oli Hakaniemen Graniitti linna ja se oli aivan upea, tunnelmallinen paikka. Ihanat tarjoilijat ja maukas ruoka.

 
 
Nautittiin ruuasta, puhuttiin meistä, tulevaisuudesta. Pidettiin kädestä kiinni ja nautittiin.
Ilta oli onnistunut aivan täysin.
Kotona meitä odotti vielä skumppapullo, mikä poksautettiin ja kilisteltiin vielä illan päälle koti sohvalla villasukat jalassa.
 
 
 
Vuosi on mennyt nopeasti.
Siihen on mahtunut ilon, onnen, surun ja rakkauden kyyneleitä.
Siihen on mahtunut onnistumisia ja haasteita.
Vaikeita hetkiä ja paljon hymyä.
Mutta ennen kaikkea se vuosi ollaan kuljettu tiiviisti
yhdessä.
Sinä ja Minä.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti