sunnuntai 10. elokuuta 2014

Viikonloppu ystävän seurassa.

Lauantaina lähdin ystäväni kanssa shoppailemaan Helsingin hulinaan. Päädyimme Kampin kauppakesukseen. Istuimme pitkän tovin Johto-kahvilassa siemaillen Lattea ja rupatellessa kuulumisia.

Kahvit juotuamme johdatin ystäväni kanssani shoppailemaan Aurinko nimiseen liikkeeseen, jossa oli kauan haaveilemani housut. Ja oiVoi. Siellä oli paljon sellaisia housuja mitä olisin halunnut.
Sovituskoppi oli pieni ja siellä tuli hiki ja tuska ja ahdistus.
Kahdet housut lähti matkaan mutta monen monta housua jäi sinne vielä odottelemaan uutta reissua.
Ai minkälaiset housut sitten päätyivät matkalle mukaan, no tällaiset:

 Punaiset lököcaprit oli pakko ottaa ihan vaan senkin takia että ne oli huiman hyvässä alennuksessa (oikea hinta 32e ja nyt vain 9e)
Ja nää värikkäät rennot ja aivan mahtavan ihanat, eihän näitä nyt sinne olisi voinut jättää. Oikeat kesäByysat. Nää jalassa ei voi olla huono päivä.

Kiertelimme myös muissa kaupoissa ja päädyimme Kampin torille missä oli vaikka ja mitä meininkiä. Kojuja ja ruokapaikkoja koko tori täynnä. Meillä oli jo jano kovasta shoppailusta joten päädyimme maistelemaan tällaisia uutuus juomia, ainakin nää oli mulle ihan uusi juttu..
Vihreää jasmin teetä johon sai valita jonkun hedelmä maun ja sitten sellaisia hauskoja kuplia laitettiin sinne sekaan missä kans oli jokin maku. Mä valitsin teen sekaan mangoa ja kuplat passionin makuisia. Lisäksi kuppiin tuli rutkasti jäitä. Joten oikein maistuva helle sään juoma.

Ystäväni tuli vielä yöksi meille, katoimme leffaa ja söimme täytettyjä pitaleipiä sekä jäätelöä.
Juttelimme ja höpöttelimme yli puolen yön.
Ja eikä tehnyt edes tiukkaa kun aamulla soi herätyskello. koska tiedossa oli taas jotain kivaa...

Suuntanamme messukeskus ja tietenkin ensimmäisenä katsomaan briardeja ja lopuksi kiertelemään muutenkin messuilla.
Ihan huippu kiva viikonloppu siis takana!!!

2 kommenttia:

 1. Tuollaiset haaremihousut on ollut ajatuksissani jo pitkään, ne olisivat niin täydelliset. Kiitos kun otit noin selkeän kuvan niiden "rakenteesta", tuollaiset olisi helppo tehdä itsekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä kanssa mietin että pitäiskö kokeilla tehdä itse..
   Hmm.. voisipa vaikka onnistua, näyttää nimittäin helpolta hommalta.

   Poista