sunnuntai 3. elokuuta 2014

Luettu on

Neljä loma viikkoa ja kolme kirjaa.
Olen siis saanut luettua lomani aikana Eve Hietamiehen kolme kirjaa jotka valitsin Loma-kirjoiksi ;
Yösyöttö, Tarhapäivä ja Puolinainen. Yllätyksekseni kuitenkaan tuo kolmas kirja ei kuulunutkaan kyseiseen kirjasarjaan vaikka niin hölmösti luulin. Mutta tulipa sekin luettua. Kaksi ensimmäistä kirjaa oli aivan mahtavia. Luin ja nauroin ääneen. Kirjan lopettaminen kesken oli vaikeaa ja aina odotin tilaisuutta lukea taas pätkän...
Ja aina kun sain kirjan eteeni siinä hurahti helposti tunti jos toinenkin.
Näiden kirjojen myötä mulle iski lukuvimma ja niinpä eilen kun käytiin puolison kanssa kierrätyskeskuksessa (etsimässä valkoista ruokapöytää,ei löytynyt pöytää..) matkaan tarttui yllättäen kaksi kirjaa.
Mä olen aika nirso kirjojen suhteen, mutta katsotaan innostunko näitä lukemaan,
ainakaan ei tullut kalliiksi.
Nämä kirjat tuli maksamaan peräti 2,25e
Tyttökerho ja voimanaiset = tyttöenergiaa!!


Ja koska olen tosi huono lukemaan mitään kirjoja uudestaan niin jos olet kiinnostunut Eve Hietamiehen kirjoista (Yösyöttö, Tarhapäivä ja Puolinainen) niin laita kommenttia voin ilomielin myydä ne eteenpäin.2 kommenttia:

  1. Nuo Eve Hietamiehen kirjat ovat aivan älyttömän hyviä! Kävin itse juuri kirjastosta etsimässä koko hänen tuotantonsa, sillä juuri mainitsemasi kolme kirjaa sai minut lumottua :) ostitko kirjat pokkareina vai ihan kirjoina? Olen itse yrittänyt etsiä kirjaversiota puolinaisesta ja yösyötöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pokkareina nuo minunkin kirjat ovat :) oi onko Eve Hietamiehellä muitakin kirjoja.. Jihuu, täytyy lähteä selvittämään :))

      Poista