lauantai 5. huhtikuuta 2014

Lappeenranta viikonloppu

Palataan viikko taakse päin ja matkustetaan vielä takaisin Lappeenrantaan.
Yllätyin kovasti kun perjantaina hyppäsin junaan joka oli tupaten täynnä. Onneksi olin varannut liput ajoissa ja pääsin oikein ikkunapaikalle ihastelemaan maisemia.
Tai maisemia, no kyllä suomen luonto on kaunista. Ainakin tuolla Tikkurila-Lappeenranta akselilla tuli nähtyä esim. peltoa,peltoa,peltoa ja niin vähän niitä peltojakin.
Katselin niitä peltoja ja ihmettelin. Ja ehdinpä alle kahden tunnin juna-matkan aikana aloittaa uuden käsityönkin...
Viikonlopun aikana sain viettää aikaa serkkuni ja hänen ihanan poikansa kanssa.
Kiertelimme Lappeenrannassa linnoituksilla jossa oli ihanat näköalat sekä ihania pikku käsityöpuoteja, voin vain kuvitella kuinka kaunis kaupunki on kun on kesä ja puut vihertää. Kiertelimme satamassa jossa laivat ja veneet olivat vielä talviteloilla


 Yhden käsityöpuodin ilmoitustaululla oli hauska lappu:

Viikonloppu meni todella nopeasti, juteltiin syvällisiä ja parannettiin maailmaa.
Ihmeteltiin kaksi vuotiaan taitoja ja kehitystä sekä leikittiin monen monta hetkeä...

Sunnuntaina kun piti hypätä junaan joka vei minut takaisin omaan arkeeni, tunsin kyyneleen silmäkulmassani. Olisi niin ihanaa viettää serkun ja kummipojan kanssa enemmän aikaa. Mutta elämä kuljettaa välillä meitä erisuuntiin. Onneksi on junat, ja puhelimet ja ehkä joskus vielä asumme lähekkäin ja silloin otamme takaisin kaiken menetetyn ajan. Mutta samalla myös tajusin, kuinka sitä voisi useimmin ottaa omasta arjesta itsensä irti ja hypätä junaa, matkustaa peltojen halki kahden tunnin matkan ja nauttia ajasta Lappeenrannassa. Se on vain itsestä kiinni.

3 kommenttia:

  1. Hitto vie! oot ollu miun huudeilla! Oisit nakannu viestiä ni oltais vaikka käyty tsufella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihii, harmin paikka.. Tuon jos olisin tiennyt olisin ilman muuta kanssasi kahvit juonut vaikka virkkuukoukkua heilutellen.

      Poista