keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Aamu rutiinit

Kolmen kuukauden ajan melkeinpä ihan joka aamu olen syönyt puuroa. Ennen en syönyt aamuisin mitään, mutta sitten päätin että pakko sitä on syödä että jaksaisi töissäkin paremmin ennen puolilta päivin odottavaa lounasta. Niinpä aloittelin eka leivällä, jugulla, muroilla ja sitten hurahdin puuroon.
Söin joka aamu puuroa. Eri puuroja, oli kaurapuuroa, neljän viljan puuroa, ruispuuroa ja kaikkea niiden sekoituksia.
Söin puuroa mansikoilla, mustikoilla, herukoilla ja joskus voi-silmällä. Toisinaan pilkoin sekaan banaania ja välillä myös maitorahkaa (tai oikeastaan aika usein).
Joskus lorautin sekaan maitoa joskus tein puuron mikrossa (ihan liian usein).
Mutta nyt, tuntuu että puuro pursuu melkeinpä korvista (ja nenästä) ulos.
Mitä muuta terveellistä ja nälän poissa pitävää sitä voisi syödä aamulla...
Ja niin sellaista suhteellisen nopeaa valmistaa...
Hmm..
pohdinnan paikka.

Mitä sinä syöt aamulla?


1 kommentti:

  1. Puuroa, leseistä tai hiutaleista, mileuiten kattilassa keitettyä ja muutaman minuutin haudutettua. Päälle rypsiöljyä ja pakastemarjoja soseena sekä kalanmaksaöljyä kapseli, maitoa erikseen lasista. Viikonloppuna lisäksi voileipä Aina jokin hedelmä, appelsiini, kiivi tms. Hyvä aamupala on myös jogurtti, maustamaton, päälle pakastemarjoja, banaania. Kesällä myös takkuna viliin, piimään tai jukurttiin tehtynä toimii. Joskus munakas, juustoa sisällä ja voileipä. Teetä ja kahvia joudaan viikonloppuna ja lehteä luetaan joka aamu. Näillä puuroilla jaksaa tehdä töitä ja makuvaihtoehtoja tuo ne pakastemarjat sekä puuroviljan vaihto. Työtoveri kertoi Pajala-puurosta eli jukurttiin marjoja, hiutaleita, mysliä tms. yöksi tai muutamaksi tunniksi jääkaappiin tekeytymää ja nautitaan aamulla, katoaa nopeasti hänen poikiensa suihin ilman mitään mutinoita, oikeastaan loppuu aina kesken!

    VastaaPoista