maanantai 6. tammikuuta 2014

Tammikuun parisuhde-päivä

Puolisolla oli viikonloppu vapaa (ja vieläpä tämäkin päivä on vapaata) niin päätimme pitää vuoden ensimmäisen parisuhde-päivän jo heti tähän kuun alkuun.
Tämän päivän suunnittelimme yhdessä, helmikuun päivä jää sitten puolison harteille.
Mutta, mitä eilen siis tapahtui... Oi kaikkea ihanaa ja mukavaa... Aamulla käytiin jo ennen yhdesää mun veljen ja puolison kanssa kuntosalilla. Rääkättiin itsemme siihen kuntoon että hyvä kun kotiin päästiin. Pienen levon jälkeen onnistuttiin kuitenkin starttaamaan auto ja suunnattiin viettämään päivän vähän mukavamapaa ja rennompaa osuutta:
 Käytiin Helsingin keskustassa syömässä meidän luotto kiinalaisessa. Olen vasta muutamia vuosia sitten oppinut syömään kiinalaista ruokaa, ja tykkään siitä tosi kovasti. Ainoa vaan että ne kaikki friteeratut jutut tuppaa tekemään mulle huonon olon, onneksi vaihtoehtoja on muutakin.
Eilen lautaselle päätyi naudanlihaa, sieniä ja bambunversoja. Puolisolle sama annos mutta kanalla. Ja hyvää oli

Sitten kun olimme saaneet vatsat täyteen suuntasimme Tennispalatsiin katsomaan Nälkäpeli-elokuvaa. Olen nähnyt ensimmäisen osan elokuvana ja lukenut kaikki kirjat. Tykkään kovasti ja pakko sanoa että mielestäni tämä toinen osa oli parempi elokuvana kun ensimmäinen. Suosittelen !!


Illalla käytin koirat lenkillä puolison jäädessä tekemään herkkuja illan mm-jääkiekko peliä varten. Pystytettiin sohvan nurkkaan kunnon kisakatsomo ja kannustettiin nuoret leijonat voittoon.
Hyvä suomi!!
Leffa herkkujen jälkeen jotain teveellistä?
Päivä oli mukavaakin mukavampi.


2 kommenttia:

 1. Ihana päivä teillä :)
  Tuo kiinalainen on myös minun luottokiinalainen (jos Oulun Hai Longiin ei pääse). Tuo ravintola on niin pieni ja ihana tunnelmallinen. Ja usein myös hyvin rauhallinen. Ja ruoka on ihan taivaallista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, ruoka hyvää ja hyvä palvelu. Hinnat ovat kohtuullisia ja ruoka-annokset isoja :)

   Poista