sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Päivä tädin seurassa

Eilen tosiaan vietettiin mukava päivä veljen tytön kanssa. Synttärisankari sai valita tekemisen ja koska hänen toivoma leffa ei mennyt sopivaan näytösaikaan valikoitui tekemiseksi tämä:

Retki Luonnontieteiden museoon;

Hypättiin tuhdin aamupalan jälkeen junaan ja rautientorilta suuntasimme suoraan museoon.
Itse olen käynyt museossa viimeksi ala-asteella, joten odotin innoissani. Museon ulkopuolella oli jo ihania otuksia ottamassa museovieraita vastaan.
Aikuisten lippu maksoi 10e ja lasten (7-17vuotiaat) 5e.
Lauantai aamupäivä osoittautui suosituksi museo ajankohdaksi muillekkin, mutta onneksi siellä on paljon tilaa ja nähtävää niin ei onnesi ruuhkaksi asti ehtinyt muodostua. Nähtävää oli todella paljon. Minä tietenkin yritin bongata kaikki pöllöt;
Oli niitä toki paljon enemmän, mutta tässä nyt edes muutama yksilö.
Ihmettelin kuinka upeasti eläinten olot oltiin näyttelyyn saatu tehtyä. Otukset olivat niin aidon näköisiä että oikein odotti kuinka kohta joku kääntyy tai iskee silmää, onneksi ei kuitenkaan
Saatiin museossa vierähtämään aikaa reilu tunnin verran. Kauemminkin olisi varmasti viihtynyt mutta tuo 13vuotias neiti oli aika nopea liikkeissään, vaikkakin kuulema tykkäsi museosta todella.
Museosta lähdettyämme kiertelimme hetken kaupungilla. Käytiin kaupoissa ja syömässä kiinalaisessa. Päivä oli onnistunut ja oikein mukava. Päätimme että alamme useimmin viettämään päiviä yhdessä, tekemällä jotain hauskaa yhdessä. Katsotaan onko murrosikäinen neiti vielä samaa mieltä kun seuraavan kerran tarjoan seuraani.
Ennen kotiin lähtöä bongasimme vielä ihanan yllätyksen kaupungin vilinän keskeltä;

Ihanat mansikat ne siellä komeili. Tuli ikävä kesää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti