lauantai 11. tammikuuta 2014

Intoa puhkuen..

Luin uusimman SuuriKäsityö-lehden ja innostuin tosi monesta jutusta.
Nyt alkuun kun päätin alkaa vähän treenaamaan uusia juttuja ja haastamaan itseäni käsityö rintamalla, päätin tänään marssia Lankamaailmaan ja hukuttaa itseni ideoihin ja haalia kotiin mukaan muutaman lankakerän.
Tai ainakin näin on suurissa suunnitelmissani.
(mulla kun usein tuppaa lankamaailmassa käymään niin että ihmettelen ja ihmettelen ja lähden kotiin tyhjin käsin kun en osaa päättää mitä ottaisin)

Ai mitäkö olen suunnitellut?
Uskallanko paljastaa?

No käsityölehdessä oli ohje siihen super helppoon pipoon, sitä ajattelin rohkeasti yrittää.
Onhan se super helppo.
Sitten haaveena olisi tehdä Kämmekkäät. Omistan yhdet jotka joskus ostin jostain alelaarista huvikseni ja olen nyt huomannut että ne on mitä mainioimmat koirie kouluttaessa, saa helposti kaivettua namit taskusta ja silti kädet pysyy lämpiminä.

(eilen kun olin jo intopiukeana lähdössä lankamaailmaan ja vähä siitä vihailin puolisolle niin se oli sitä mieltä että onhan noita lankoja ja kesken eräisiä käsitöitäkin ihan tarpeeksi, mutta se ei taida ihan ymmärtää, silloin kun inspiraatio iskee silloin pitää takoa kun rauta on kuuma).

Katsotaan siis mitä tämän päivän langan metsästys tuo tullessaan,
onko iltaan mennessä pipon alkusilmukat jo puikoilla,
kuinka käy väri valinnan, entä jatkuuko into kun tartun ohjeeseen?
 


1 kommentti:

  1. Noi on pahoja nuo inspiraatiot, varsinkaan jos ei kaapista juuri sillä hetkellä satu löytymään sitä mitä tarttis :D
    Minullakin oli suuntana tänään lankamaailma :) Ja mulle kävi alussa kans usein niin, että kävelin tyhjin käsin ulos kun ei vaan osannut päättää mitä ostaa. Nykyään sitä ongelmaa ei enää ole :D

    VastaaPoista