sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulu suunnitelmia

Kun kuuntelee muiden joulu suunnitelmia ja menoja iskee pieni kateus.

Meillä on puolison kanssa sovittu, että vietämme joka toinen joulu lapissa puolison sukulaisten luona ja joka toisen sitten täällä kotona ja minun perheen parissa. Tänä vuonna ollaan siis kotona.

Tänä vuonna suunnitelmiin kuuluu että aattona mennään veljen perheen luokse syömään ja mitäs sitten..
Eipä muuta, puoliso on kyllä joulun pyhät töissä, mutta tosiaan muita suunnitelmia meillä ei ole. Meidän joulut poikkeavat täällä kotona paljon siitä kun ollaan lapissa. Lapsissa meillä on joulun pyhät täynnä kyläilyjä ja vierailuja mummoloissa ja ystävien luona. Ja nyt näin kun mietin, niin minä kyllä tykkään niistä jouluista ihan hirveästi.   
Nyt jotenkin huomaa että tuntuu ihan turhalta laittaa koti joulukuntoon ja nähdä vaivaa ruokien suhteen, kun tavallaan meidän joulu ei poikkea tavallisesta viikonlopusta oikeastaan mitenkään. Koirien kanssa pyöritään kahdestaan kotona, mikä on kyllä oikeasti tosi ihanaa, rankan syksyn jälkeen vain rauhoittua ja olla, mutta silti sitä jotenkin haluaisi jakaa joulunpyhät läheisten kanssa.

Toivoisin että joskus muodostuisi sellaisia jouluja että pyhinä voisi pyytää ystäviä kylään ja rääppiä vielä jouluruokia tai sitten vuorostaan käydä itse ystävillä kyläilemässä.

Minkälaisia jouluja sinä vietät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti