sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Elämysten hurmaa

Eilinen päivä oli aivan mahtava.
Aamupäivän olin messukeskuksessa. Menu-messuilla olin muutaman tunnin ihan töissä ja sen jälkeen pari tuntia kiertelin tutkien muiden messujen antia.
Pettymyksekseni joudun taas toteamaan että käsityö puoli oli kuihtunut entisestään.
Minulla oli ihan lista asioista mitä olin ajatellut messuilta hankkia.
Mutta yhtäkään asiaa ei löytynyt. Pettymys oli suuri. Päätinkin että ensi vuonna en messuille vaivaudu. Ja onneksi tänä vuonna sain ilmaislipun joten se vähän lievitti pettymystä.

Illalla koitti kauan odotettu tapahtuma.
Lähdimme hyvän ystäväni kanssa aluksi ruokailemaan samaan ravintolaan joka meille on varattu maistraatti päiväksi. Käytiin siis vähän ennakkoon kurkkimassa paikan tunnelmaa ja ruokaa.
Mikä parasta, meille sattui todella ihana tarjoilia joka osasi jopa kerto mihin meidän juhlaseuruetta on kaavailtu istumaan. Kaikki vaikutti aivan mahtavan hyvältä. Paikka ja tunnelma ja mikä parasta ruoka oli todella hyvää. Ainakin on yksi asia mitä ei tarvitse jännittää tuona maistraatti päivänä.

Ruokailun jälkeen suuntasimme Martinlaaksoon konsertti saliin, katsomaan Antti Tuiskun konserttia. Ja se täytti joka osa-alueelta kaikki odotukset. On se vaan huikea mies. Tanssii upeasti ja laulaa vielä upeammin.
Kyyneleet poskilla ja hiki päässä tanssimme, kun Tuisku lauloi 10vuotis uransa kappaleita läpi.

Illalla kun pääsin kotiin, rauhoittuminen oli vaikeaa. Pyörin sängyssä ja hymyilin. Ilta oli mitä paras.
Aina tällaisten elämysten jälkeen miettii, miksi sitä ei käy konserteissa useimmin.
No onneksi puolisoni oli jo aikoja sitten varannut meille liput Jenni Vartiaisen konserttiin, joten sinne suunnataan nyt parin viikon päästä.
Ainakin voin todeta että seuraavat kolme viikkoa on niin täyteen puukattu että tuskin edes ihan hirveästi ehtii maistraatti päivää jännittämään. Kaikkea ihanaa ja kivaa tekemistä tiedossa.
Uuteen viikkoon on ihana valmistautua.

Kivaa sunnuntaita kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti