sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Syksyä

Minä odotan syksyä, ihan oikeasti.
Myös sitä kaikkea kurjaa, kuraisia tassuja ja sateisia aamuja. Jokin minussa vaan saa  ajatukset syksyyn ja niihin ihaniin syksyn väreihin.
Eilen jo pikkasen aloin suunnittelemaan syksyn värejä kotiin. Ja pikkasen uskalsin jo kaapista kaivaa niitä esiinkin.
Olohuoneeseen suunnittelin vaihtavani taas oranssin värin, meiltä löytyy verho oranssina ja sekä pyöreät matot. Sisustustyynyjä paljon sohvalle ja lämpimiä vilttejä.
Oi ja villasukkia. Ja teetä!

Makkariin taidan vaihtaa harmaan päiväpeiton ja uudet verhot, muista väreistä en ole ihan vielä varma.. Nyt siellä on valkoista ja turkoosia.
Syksyssä odotan myös kun saa pukeutua ihaniin lämpimiin villapaitoihin ja huiveihin, sekä pipoihin.
Syksyisin alkaa myös kaikenlaiset käsityötapahtumat:
Helsingissä Wanhassa satamassa 14-15.9 kädentaitomessut.
Lipun hinta on mielestäni aika kallis (aikuiset 10e) mutta en usko että se minun menoa sinne silti hidastaa. Ihanaa päästä fiilistelemään ja katselemaan sekä tietenkin ostamaan ihania käsitöitä.
Olen joka vuosi käynyt Wanhan sataman käsityö tapahtumissa, ja yleensä  ne ovat olleet oikein onnistunut reissu.

p.s (Magneetit kuvassa ovat ostettu Narnikkatorilla olleesta käsityö torilta, Minttumaan kojusta, täältä ajattelin tilata noita suloisia magneetteja joulupaketeihinkin).

4 kommenttia:

 1. Mustakin on ihanaa, kun tulee syksy! Saa kaivaa kaapista kynttilöitä ja villasukat, keittää kupillisen kahvia ja mennä sohvalle viltin alle kirja kädessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että täällä on muitakin syksystä tykkääjiä :)

   Poista
 2. Hei ihanaa, joku toinenkin käsityöihminen! Itse kävin myäs tuolla käsityömessuilla. Ihan kivat olivat. Minusta lippu oli ihan kohtuuhintainen. Aiemmin olen ollut Joensuussa käsityömessuilla ja liput maksoivat paaaljon enemmän. Tosi messutkin olivat kaksikertaa isommat.

  Tuollaisia magneetteja on todella helppo tehdä itsekin! Itse olen tehnyt rintakoruja ja magneetteja itselle ja lahjaksi.
  Tänne tulen uudestaankin katselemaan sun kirjoituksia ja tekeleitä! :)
  T:A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla jos tänne eksyt uudemman kerran. Joo olenkin monesti miettinyt että tekisin noita itse myös, mutta päätin kuitenkin tällä kertaa tukea käsityöyrittäjää :)

   Poista