lauantai 21. syyskuuta 2013

Iltaa naisten kesken

(taas tulee pieni postaus "hää" hässäkästä)

Eilen meillä oli jo kauan odottamani "Kaaso" tapaaminen. Aivan mahtavaa oli kun puolison ystävä perheineen saapui jopa 700km päästä ihan vain tuon tapaamisen takia (jäivät kyllä toki viettämään tänne viikonloppua, mutta kuitenkin).

Puoliso oli leiponut Mozzarella-tomaatti piirakkaa sekä omenapiirakkaa. Lisäksi tarjolla oli pientä naposteltavaa Nachojen sekä pähkinöiden muodossa. Karkkeja unohtamatta.
Oli ihana istua kaikki yhdessä, tutustua ja rupatella.
On myös mukava huomata että kun ihmiset ovat jo aikuisia, ei itsekkään tarvitse jännittää että jos toi ei tykkääkkään tosta, tai noi ei tuukkaan toimeen tai toivottavasti kellään ei ole tylsää.
Kaikki sujui oikein luontevasti (tai sit meillä on vaan sosiaalisia ja puheliaita ystäviä).

Päästiin näyttämään "kaasoille" kuvia tulevasta kesäjuhla paikasta ja annoimme vapaat kädet suunnitella sinne jotain pientä ohjelmaa. Joulukuun maistraatti päivästä käytiin aikataulua läpi sekä yksi ystävistäni lupasi alkaa järjestelemään ruokapaikan varmaamista.
Mikä oli ihan huippu juttu. Itselleni on delegoiminen jokseenkin haastavaa, tykkään hoitaa itse kaikki ja olla selvillä jokaisesta asiasta, mutta päätin että kaikkea en itse kuitenkaan jaksa hoitaa ja puolison kanssa meillä on vielä vaikka mitä hoidettavaa ja päätettävää koskien kesän juhlia.
Ystävä on kyllä sellainen johon luotan täysin joten eiköhän ruokapaikka järjesty ja järjestelyt sen suhteen juuri niinkuin toivommekin. En usko että kuitenkaan jouluussa istumme piknikillä lähi puistossa.

Kaikki meni siis aivan nappiin.
Nyt seuraava asia -tee se- listassa on vaatteiden löytäminen.
Onneksi ystävät kannustivat aloittamaan ajoissa niiden etsimisen, koska minut tuntien -jään aina miettimään, ja katselemaan ja onkohan toi nyt hyvä- pähkäilmään.
Sovittiin siis että juhla vaatteita lähdetään katselemaan jo ihan lähi viikkoina.
Mahtavaa kun on ihana porukka jonka kanssa suunnitella elämän yhtä tärkeintä tapahtumaa.

Kiitos kaikille ja niillekkin jotka ei eilen päässyt paikalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti