lauantai 17. elokuuta 2013

Tänään sitten tapahtui

Melkein kaikkea muuta kuin suunnittelin...
Aamulla suunnitelmat näytti tältä

heräsin jo kukonlaulun aikaan ja jo ennen aamukahvia aloin pyörittelemään lankarullia kädessäni.
Syntyi tällä kertaa muutama isoäidinneliö. Ihanaa kun tiedän ettei ole enään monesta neliöstä kiinni kun pääsen aloittamaan peiton kasaamista. Huh, en ikinä olisi uskonut saavani näin paljon neliöitä valmiiksi.
Noh jossain vaiheessa aamua puolisokin heräili.. Käytiin lenkillä koirien kanssa.. Ja sitten, mun piti VAAN imuroida, mutta lopputulos on tämmöinen:

Ja koska minulla ei ole "ennen" kuvia, niin joudun varmaan vähän selittämään. Me siis kahden ja puolenvuoden pähkäilyn jälkeen päätettiin vaihtaa järjestystä olohuoneeseen. Ja eihän meille riittänyt vaan tavaroiden siirtely vaan samalla myös "pika" vahattiin meidän lattiat. Aikaa tähän projektiin saatiin kulumaan reippaat kolmetuntia. Mutta nyt tykkään. Tulevaisuudessa tää ei varmaan kauaa näin pysy, tiedän että on vähän hölmöä laittaa telkkari ikkunan eteen, mutta koska meidän nykyinen tv-taso on liian suuri sille seinälle kun me se haluttais, joten jostain pitäis löytää uus tv-taso joka olis reilusti pienenpi kuin tuo meidän nykyinen.
No kun saatiin viimeiset vahat lattiaan otettiin koirat ja lähdettiin käymään kukkakaupassa -ihan vaan siksi koska tuntui siltä. Mukaan tarttui:
(niin ja muuten jossain välissä ehdin kyllä tehdä ruokaakin; listalla tänään Täytety kesäkurpitsat.)
Kukkakaupan jälkeen oli hetki aikaa istua sohvalle, katsoa MM-yleisurheilu kisoja ja jännittää keihäs finaalia, mutta ei tietenkään tyhjin käsin (tai vatsoin)
Vanilija jäätelöä, kinuski- ja lakukastiketta sekä vaahtokarkkeja. (myönnettäköön että kuvan ottamisen jälkeen kävin lorauttamassa vielä aimoannoksen lisää lakukastiketta annokseen)
Hyvää oli.
Siinä sitten vatsa jäätelöä täynnä ihmeteltiin netin ihmeellistä maailmaa ja suunniteltiin jo tulevaa kesää ;)
Äsken käytiin nauttimassa raikkaasta ilmasta (sateen jälkeen ulkoilma tuoksuu ihanalta) ja iltapala näyttää tältä:
Ei näytä hyvältä, ehkä. Mutta kyseessä on jonkin sortin vihersmoothie.
Smoothie sisältää pinaattia (runsaasti), maustamatonta jugua, mansikoita ja banaania ja tilkka hunajaa. Täyttävää ja oikeastaan aika hyvää. Päätettiin puolison kanssa alkaa käyttää taas tuota meidän blenderiä ja alkaa tekemään kaikenlaisia smoothieita, ne kun on vaan niin helppoja ja nopeita.
Joten siinä se päivä sitten hurahti. Ajattelin vielä ottaa sänkyyn mukaan virkkuukoukun ja lankaa..
Mutta en taida tehdä neliöitä, tällä kertaa.

Kauniita unia.



2 kommenttia:

  1. isoäidin neliöt ovat ihania <3
    Kauniilta näyttää kotinne, minunkin pitäisi nuo lattiat vahata, kiitos muistutuksesta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, koti pyrkii olemaan meidän näköinen. Ja mitä lattian vahaukseen tulee, ei me ihan oikeasti oikeasti lattiaa vahattu. Tämä oli sellainen Lidlistä ostettu ns. vaha jolla saa parketti lattian näyttmänään vahatulta :) mutta kyllä senkin kanssa löträämisellä meni melkein koko päivä kun tavaroita siirreltiin ja annettiin kuivua :)

      Poista