lauantai 10. elokuuta 2013

Neliöitä neliöitä

Tässäpä näitä...  Eilen puolison kanssa vähän mittailtiin ja katseltiin montakos vielä tekisin ja mitäs värejä olisi kiva saada mukaan. Jotenkin jännitän että tuleekos peitosta liian tumma? ja jos tulee, haittaako se?
Muutama on tosiaan tullut tehtyä ja muutama vielä odottaa viimeistely kierrosta. Minullahan kävi niin että otin lapin reissulle kaikki langat mukaan, paitsi tuon harmaan jota on jokaisen neliön viimeisessä kerroksessa. No lapista ei tietenkään tuota kyseistä lankaa löytynyt kaupoista joten tein neliöitä kasan valmiiksi ilman viimeistä kerrosta. Nyt työmatkalla on helppo virkkailla neliöitä valmiiksi kun ei tarvitse kuljettaa mukana kuin yksi kerä.
Aika tehokasta sanoisin.

Eilen sain junamatkalla ihan seuraakin toisesta käsityö ihmisestä. Vieressä istuva nainen rohkeni alkaa kyselemään mitä virkkaan ja intoutui kertomaan omaa käsityö historiaansa. Kaivoi jopa laukusta näytille virkkaamansa kännykkä pussukan sekä kolikko kukkaron. Yhteinen työmatkamme päättyi kuitenkin harmittavan äkkiä ja jäinkin taas loppumatkaksi virkkaamaan tuppisuuna ikkunasta katsellen.
Näin ne tuppisuu suomalaiset rohkenee joskus lähestyä, niin ja eräs aamu yksi mies sanoi minulle, että tuo ei voi olla paha ihminen kun se virkkaa junassa nättejä neliöitä.
Hymyilytti.

4 kommenttia:

 1. Haha, siinähän olikin miehellä naseva kommentti junassa virkkaamisesta. :) Hauska. Peitosta tulee varmasti hieno. Montako palasta oot kaikkineen tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neliöitä taitaa olla valmiina 115kpl, tänään innostuin virkkaamaan jotain ihan muuta. Mutta ehkä ne neliöt palaa taas virkkuukoukulle :)

   Poista
 2. Huh, ootpas ollu ahkera! :D Ja jos pelottaa, että tuosta tulee liian tumma, niin lisää muutama tommonen valkosta sisältävä palanen niin eiköhän se vähän vaalenna koko kokonaisuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin valkoista ajattelin lisäillä seuraaviin neliöihin.
   Tällä kertaa pitää olla itsekäs ja sanoa että juu, ahkera olen tainnut olla. Itse kun ajattelin ettei tästä projektista varmaan mitään tule ;)

   Poista