tiistai 13. elokuuta 2013

Ilman kulmia.

En ole kyllästynyt vielä tekemään isoäidinneliöitä, mutta iski tarve tehdä välillä jotain muuta.. Jotain minkä saa nopeasti valmiiksi ja jotain kivaa...
Siitä se ajatus sitten lähti.. Lankana aikaisemmin esittelemäni lapista ostettu puuvilla lanka.
Eli kyseessä on lasinaluset. Kokeilemalla lähdin tekemään ja innoissani tein kaikki putkeen kunnes tajusin mittailla niitä keskenään.. Kas kummaa kolme on saman kokoista mutta yksi, se minkä tein ensimmäisenä onkin aikas iso... Noh ei onneksi niin iso että lasin alla sitä huomaisi.
Hih. Näitä oli tosi kiva tehdä, aikaa meni -pieni- hetki ja käyttöön sai vaikka heti.
Puolison kaveri tilasikin minulta jo itselleen tällaiset.
Näitä voisi alkaa tekemään valmiiksi vaikka jo joulupaketeihin.

Se että nämä on valmistunut hetkessä, on täällä saatu muutakin "käsityötä" valmiiksi. Viikonloppuna oltiin veljen luona lapioimassa soraa, ja voin sanoa että huh, että olin illalla kipee. Lihaksia särki niin kiitettävästi että kahvikuppi ei pysynyt enään kädessä. Seuraavana aamuna sitten tartuin maalipurkkiin ja aloin maalaamaan meidän taloa. Taloyhtiössä sovittiin että kesän aikana maalataan kaikki puuosat.. Juu-u ja sunnuntai iltana taas kaikki lihakset huutaa kivusta. Onneksi on burana ja kuuma kauratyyny keksitty. Ja onneksi huomenna lihaksia saa hoitaa hieroja.

Viikko on vasta aluillaan mutta suunnittelen jo kovasti viikonloppuna kaivavani ompelukoneen esille. Ideoita pukkaa, mutta koska tällä viikolla täällä vierailee ystäviä en viitsi kahvipöytään iskeä ompelukonetta. Ideat toivottavasti jaksaa odottaa viikonloppuun.

2 kommenttia: