torstai 1. elokuuta 2013

Hurmosta

Tiedättekö sen tunteen kun on hetken poissa omasta kodista ja iskee uusia inspiraatioita miten sitä omaa kotiaan voisikaan laittaa ja uudistaa. Minulle näitä inspiraatioita iskee välillä vaikka olisin kotonakin mutta tämä tuttu tunne iskee pahemmin poissa ollessani kotoolta.

Tässä äsken asiaa miettiessäni, muistin asian lapsuudestani. Kävin säännöllisesti (noin 4kertaa vuodessa) kummini luona viikonloppu vierailulla, ja sieltä palatessani kotiin mulla oli aina hirveä tarve siivota ja sisustaa meidän kotia. Muistan eräänkin sunnuntai illan kun kummini toi minut kotiin, aloin tuskassa tyhjentää meidän eteisen kaappeja, rätti heilui kun pyyhin hyllyjä ja lajittelin hattuja ja huiveja eri koreihin.
Olen myös erään kerran tuhlannut säästämäni rahat siihen että sisustin vessan. Ikää mulla oli varmaan n. 12v kun marssin pennosieni kanssa Tarjoustaloon. Ostin uuden suihkuverhon (sellaisen missä oli ihania muovisia sinisiä kaloja), sinisen saippuapumpun ja pyyhkeitä ja tietenkin sinisen vessanmaton. Näin tämä 12vuotias käytti säästämänsä rahat.

Nyt sitten kuitenkin palataan nykyhetkeen.. tällä hetkellä taas haaveillaan (ja rahan menoa ei voi estää, onneksi haaveilu ei maksa)


*
Tällä hetkellä haaveilen sohvan olevan täynnä tyynyjä.. Värikkäitä ehkä kuitenkin ennemmin kuin nämä kuvan tyynyt. Toisaaltaan haaveilen että sängyn petaisi niin että sängyn pääty olisi täynnä tyynyjä. Mutta kuten arvata saattaa tämä meidän koira kolmikko ei ehkä niiden antaisi olla siellä ihan niin nätisti kun tämä Mamma haluaisi.

Sisustus elementeiksi kaipaisin jotain ihania puisia laatikoita, näihin ehkä jopa rullat alle ja sitten nurkkaa koristamaan. (puolison sanoja lainaten: Mitäs ajattelit niihin pistää? -en mä vaan tiedä, ehkä jotain) Laatikot löytyy nettikaupasta.
Niin ja vaikka meillä on verhoja kaappi pullollaan olisi tämä minusta aivan ihana ja melkein pakko hankkia..
 Vallilan Helsinki-verho.

No mutta haaveilu sikseen. Kun täältä kotiin palataan on tarkoitus käydä ostamassa vihdoin ja viimein ne terassikalusteet ja sitten se uusi surullisen kuuluisa tietokone (jota ei kyllä yhtään oltu suunniteltu tähän  budjettiin)

* Tuo kyseinen pöllötyynykin maksaa vain 55e :)

2 kommenttia:

  1. Rakastuin tuohon pöllötyynyyn kunnes luin loppuun ja näin hinnan. Nopea rakkaustarina oli:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu vähän samalla tavalla kävi, kirjaimellisesti haaveilu ei onneksi maksa :)

      Poista