tiistai 30. heinäkuuta 2013

NEULEGRAFFITIN ASENNUS OPERAATIO

Eilen sen piti tapahtua, mutta vettä satoi kaatamalla.
Neulegraffittini näyttää tältä

Neliöt ovat peräisin vanhasta käsityöstäni, tai sellaisesta joka jäi aikoinaan kesken. Nyt sain niille hyvää käyttöä. Kukan tein niin että neuloin pitkän pötkön kuudella silmukalla ja taiteilin siitä rintakorun, nappi vielä koristukseksi. Eli jos ja kun joku tämän löytää saa siitä ottaa itselleen tuollainen rintaneulan.Mutta siis sen laittaminen jonnekkin....
Tänään lähdettiin vaikka vettä satoikin. Paikan valinta oli yllättävän vaikeaa.. Mietin ja mietin, ja koska ollaan täällä vähän vieraammalla alueella niin kysyin puolisoltanikin vinkkiä minne neulegraffitini olisi kiva laittaa.

Ja sitten sain idean.
Tällainen ihana jotenkin tunnelmallinen bussipysäkki.....

Valmista tuli, puoliso toimi kuvaajana ja jälkeen päin sitä kovasti hihitytti ja hymyilytti. Kysyin miksi moinen niin hänen mielestään tämä oli jotenkin jännää... :) hih rikos toveri. Loppumatkasta suunnittelimme jo seuraavaa neulegraffittia.
Kiitos taas tuhannesti Silmukan saalistus ja pipon ytimestä blogeille :) en olisi uskonut tällaistakaan koskaan tekeväni.

4 kommenttia:

 1. Ooh, ihanaa! :) Voi kuinka kaunis graffiti ja ihana ajatus tuo rintaneula, jonka ohikulkija saa napata mukaansa :) Ja kiva kuulla, että saimme sinut kokeilemaan jotain ihan uutta :) Tervetuloa taas ensi kuun alussa kurkistelemaan haasteen uutta aihetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tää teidän haaste on kyllä hauska kun on kuitenkin kuukausi aikaa suunnitella ja miettiä :)

   Poista
 2. Jes, mahtavaa! Hirmu söpön paikan ainakin löysit :) Huomenna taas uutta haastetta kurkkaamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :) tästä lähtee uusi innostus neulegraffiteja kohtaan.

   Poista