keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Makustellen

Nyt on kulunut melkein 3 ensimmäistä lomapäivää.
Vielä ei ole keho sisäistänyt että ollaan lomalla, mutta ihania asioita olen saanut jo aikaan.
Maanantaina olin näkemässä ystävääni ja oltiin koirakoulussa.
Tiistaina käytiin toisen ystävän kanssa pomimassa mansikoita Koivistoisen tilalta (vantaalta) ja nams miten ihania mansikoita siellä oli. Niin ja mansikoiden lisäksi siellä oli aivan ihana henkilökunta joka ohjasi ja opasti mansikoiden poimimisessa. Ensivuonna suuntaamme sinne varmasti uudestaan. Mansikoita tuli kerättyä 10litran ämpäri täyteen ja lisäksi ostin vielä 5kg mansikkalaatikon. Ilta meni peratessa mansikoita.
Tänään ollaan oltu sitten mun äidin tädillä kylässä, kuuntelemassa 74vuotiaan ihanan ja vähän höperönkin tädin tarinoita joka syötti meidät turvoksiin.
Suunnitelin myös tänään (vesisateen takia) että istun sohvalla ja teen käsitöitä, mutta kun kotiin päästiin niin nukahdettiin puolison kanssa melkein parin tunnin päikkäreille. Noh nyt tässä heräillään, katsotaan josko aivot jaksaisi keskittyä käsitöihin vielä tänä iltana.
Oi loma, ihana olet. Tälle viikolle on vielä tiedossa vaikka mitä, jokainen päivä kalenterissa täytetty merkinnöillä, mutta kaikki merkinnät ovat sellaisia mukavia, loma tekemisisä.
Puolisokaan ei välty tekemisen riemusta vaikka ei lomailekkaan, huomenna alkaa terassin purkaminen ja perjantaina alkaa uuden terassin rakentaminen, jonka veljeni tulee tekemään yhdessä puolisoni kanssa. Jos aurinko paistaa, minä karkaan veljen lasten kanssa rannalle aurinkoon.

Metsämansikoita kasvaa läheisen aidan kupeessa, niin kesäistä.

Jihuu, musta kehittyy oikea viher-peukalo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti